yellowstone, yellowstone, yellowstone pamahtaa!

Vierailija

Mitäpäs teette sille mammat?

Kommentit (7)

pieneksi jääneitä villavaatteita katsoessa mietin että jos tosiaan tulis ydintalvi, ja on jotain mahiksia selvitä- niin kannattaisko säästää villavaatteita. Ja sitten mietin miltähän elämä näyttäisi kun olis kysymys eloonjäämiskamppailusta- taistelisko omien lastensa puolesta vai syntyiskö yhteisö joka ajais kaikkien etuja.

Toivon ettei tarvii mun eikä lasten tätä kokea, mutta toisaalta, mehän ollaan täällä vaan yks hippunen maailmankaikkeudesta, eikä ollenkaan niin erinomainen ja korvaamaton kun halutaan kuvitella. Elämä on tasan tämä päivä ja ihmiskunta on kokenut vaikka mitä mullistuksia- miks tämä muoti-ja kaloritietoinen romunkerääjäsukupolvi olis sen yläpuolella?

On ihan terveellistä ajatella mihin kaikkeen äärimmäisen merkityksettömään ja turhaan energiaansa laittaa; nettiin, peleihin, miljoonnin valokuviin, kalorien kyttäämisiin, trendisisustuksiin jne- joilla ei oo mitään merkitystä. Ja ahneen markkinatalouden luomaan työelämään joka vie ihmisisltä terveyden, lapsilta vanhemmat jne.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat