Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Saatko miehesi laukeamaan suihinotolla?

Kommentit (7)

Suihinotto ei ole vain mekaaninen suoritus. Sillä kuka sen tekee on myös merkitystä ja millä asenteella. Eka suihinotto on kiihottavampi kuin 10 vuotta kestäneen suhteen jälkeen.Lainaus:

nyt muka ei sais? Eiks tämmöinen ole seksissä ihan peruskauraa?

Vinkkejä?Mies ei pysty laukeamaan suuhun vaikka haluaisimme niin molemmat, ei osaa oikein sanoa mistä se johtuu.Ei mikään iso ongelma siis mutta jos jollakulla on joku hyvä niin kiitos vinkkejä vastaanotetaan.

Suuhun laukeaminen ei ole miehelle mitenkään helppo juttu. En naisena tiedä ja osaa selittää miksi se on niin vaikeaa, mutta joku mies ehkä voisi kertoa??Olen kuitenkin kuullut monelta mieheltä, että suuhun laukeaminen ei todellakaan ole yhtään niin helppo juttu kuin pilluun. Ainakin miehen pitää voida olla aivan varma, että naiselle ei tule yökkimisreaktiota. Naisen täytyy todella näyttää kuinka paljon hän rakastaa imeä juuri tätä miestä ja haluaa "palkintonsa" eli spermat suuhun :-)On toki suihinottoja ja suihinottoja. Mutta kyllä nainen kuin nainen voi oppia ottamaan hyvin suihin, jos nainen on innostunut oppimaan. Ja jos mies on valmis kertomaan, mikä tuntuu hyvältä ja mikä vielä paremmalta, en näe mitään syytä miksei miestä saisi laukeamaan. JOKAISEN miehen pitäisi luonnollisesti kertoa naiselleen mistä tykkää! Jokainen mies on erilainen ja ainoa millä nainen voi oppia tyydyttämään juuri tämän miehen, on että mies kertoo naiselleen. Ihan niinkuin naisen saamassa suuseksissä sama juttu.Sellaiselle parille, joka haluaisi saada miehen laukeamaan suihinotolla sanoisin vinkiksi sen, että mies voisi vaikka runkkata loppuun asti niin, että saa lastin lentämään naisen suuhun/huulille. Seuraavalla kerralla nainen voi runkata käsi miehen käden päällä jne. Siis ihan yhdessä opetella miestä tulemaan.Sitten kun sen vaikean ensimmäisen kerran ohi on päästy, paine laukeamisesta naisen suuhunkin hävinnee ja homma helpottuu.Hyviä suihinottovinkkejä löytyy täältä muista ketjuista. Sanoisin, että pääasia on naisen innostuneisuus ja halu imeä rakasta miestään :-)Iloisia suihinottoharjoituksia :-)PS. Galluppiin vastaukseni on... Saan todellakin laukeamaan suihinotolla, mutta olen harjoitellut ja olen hyvä suihinottaja. On aivan ihanaa saada mies laukeamaan suuhuni :-)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat