Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Me ollaan miehen kanssa käyty ulkomailla kaks kertaa ja yhdessä ollaan oltu 11vuotta. Kotimaan matkoja ollaan tehty muutamia...

Kommentit (16)

Sen 30 vuoden aikana, jonka olemme yhdessä olleet olemme käyneet miehen kanssa kahdestaan 9 kertaa ulkomaanmatkalla, kun Ruotsinristeilytkin lasketaan.

Lapset ovat olleet mukana pari kertaa Virossa ja Ruotsissa.

Muutaman kerran olen käynyt äitini ja yhden lapsen kanssa jossain.Rantalomamatkoja ei meillä ole tehnyt kukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muilla lomilla saatamme lomailla ulkomailla, mutta enimmäkseen kuitenkin Suomessa (talvisin hiihdämme ja laskettelemme, kesäisin mökkeilemme ja kierrämme Suomea)Yleensä yhden pitkän viikonlopun vietämme miehen kanssa jossain Euroopan kaupungissa syksyllä tai keväällä.Matkustamme paljon työmme takia, joten lomalla pysyttelemme mielellämme kotimaassa.

nyt ollaan lähdössä kesällä 2 viikoksi kreikkaan, ja talvella on 2 reissua tiedossa (viikon matkoja). Ja sen lisäksi käydään Tukholmassa useita kertoja vuodessa, ja kerran vuodessa yleensä pyritään käymään miehen kanssa kahdestaan jossain kaupunkilomalla.

Me ollaan käyty puhtaasti lomalla ullkomailla kolme kertaa 14 vuoden aikana (häämatka bussilla Virossa/Latviassa ;), Kanaria ja Tunisia...).Muutaman kerran on sitten tehty niin, että toisen ollessa työreissulla toinen on tullut käymään tai mukaan (USA, Skotlanti, Havaiji).

Ja miehen kanssa viikonloppureissu Englannissa.Yleensä meidän ulkomaanreissut suuntautuu Suomeen :). Käydään kyllä sitten joitain viikonloppureissuja ilman lapsia muuallakin.Nyt ollaan taas tulossa kesällä Suomeen. Muita reissuja ei ole vielä suunniteltu.

Vuoden sisään ollaan käyty 7 kertaa ulkomailla. Sisältäen pitkiä viikonloppuja eri suurkaupungeissa. Yks kolmen viikon kesälomareissu ja sitten aurinkorantaloma. Ja ihan tavallinen keskiluokkanen perhe ollaan.

yhdessä "ulkomailla" 3 kertaa. Ja nuo lainausmerkit siksi, että noista reissuista yksi suuntautui Tukholmaan ja toinen Tallinnaan, eli ihan oikeita ulkomaanmatkoja on vain tuo kolmas, häämatkamme, joka suuntautui Jenkkeihin. Lisäksi miehellä on ollut pari työmatkaa Euroopan sisällä, mutta noilla hän on siis ollut yksin.

Omassa ystäväpiirissämme matkustellaan kyllä ahkerasti. Me teemme 2-3 ulkomaan matkaa vuodessa ja olemme keskikastissa, mitä matkojen määrään tulee.

perheessämme kaksi lasta 6v ja 8v ja matkustamme aina koko perhe yhdessä. Matkustelu on perheen yhteinen harrastus ja lapsetkin tykkäävät kovasti. Käymme myös kaupunkilomilla yhdessä, esim. Roomassa viikko, harvemmin mitään pelkkiä rantalomia.

mutta korkeintaan kerran vuodessa. Me käydään 2-3 reissua/vuosi koko perheellä ja matkustetaan ehdottomasti eniten. Jotkut ei matkusta ja siihen voi olla useitakin syitä. Yksi syy on tietysti taloudelliset syyt, toinen se, että ovat arkoja ja kielitaidottomia -> pelkäävät kaikkea uutta ja sitten on vaan niitä, jotka ei viihdy ulkomailla/lentokoneessa tai ovat vaan pihejä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat