Kuinkahan kauan vie saada luottamus parisuhteeseen takaisin?

Vierailija

Nyt vihdoin ja viimein kohdalleni on osunut HYVÄ mies. Toivoisin että osaisin nauttia tilanteesta enemmän. Ja osaankin aina kun mies on paikalla, mutta jos tulee paljon menoja, töitä, pubeilua, reissua ym niin ahdistun nii paljon et alan ehdottelemaan jo eroa. niin paha olo tulee..

Kommentit (7)

Aiemmin myös melko mustasukkainen. Pyrin kuitenkin siihen että osaisin nauttia tästä hetkestä ja murehtia sitten jos ja kun jotain todellista murehtimisen aihetta on. Tiedän että itsesuojeluvaisto pistää tekemään ja ajattelemaan kuten ap kuvaili mutta onko oikeasti parempi elää miettien jotain mitä ehkä tapahtuu kuin nauttia tästä parisuhteesta? Jos se mies joskus sitten pettää sen sun luottamuksen niin ei se kuitenkaan paljo sen kovemmin satu kuin jos etukäteen olisit jo maalaillut piruja seinille. Pahimmassa tapauksessa estät hyvän parisuhteen syntymisen.Luottamus on mahdollista saada takaisin mutta se on sinun tehtäväsi ei miehesi koska hän ei ole sinulle mitään tehnytkään.

huonoja miehiä. Toki ymmärrä erittäin hyvin ettei voi helposti luottaa, mutta se on vaan pakko yrittää koska et voi laittaa viatonta mihinkään "luottamuskouluun" kun ei ole mitään väärää tehnytkään :)

Toi pää on vain monimutkainen kapistus että vaikka tietää miten kuuluisi toimia, niin harvemmin se menee justii niin. harmittaa ehkä itseä eniten!

erossa kohta puolitoista vuotta. Yhteen ehkä palataan, muttaluottamus ei ole vielä palannut niin paljon että sen tekisin. jos asiat kehittyvät hyvin, niin ehkä keväällä palaan perheen luo, jos on luottamusta.Järjellä ajateltuna luottamusta voisi jo ollakin, mutta takaraivossa luottamuspula "tavallistaelämää" kohtaan vielä on. Kai siihen siis voi mennä tapauskohtaisesti vaikka kuinka paljon. Toivon että vajaa kaksi vuotta riittää.

TÄMÄN miehen kanssa ole ollut ongelmia, vaan edellisessä suhteessa?Valitettavasti en osaa täysin tyhjentävästi auttaa alkuperäisessä kyssärissäsi, sillä itse painiskelen samojen ongelmien kanssa. Lapseni isä oli todellinen petturi, joka valehteli, petti ja jätti minut ja lapsen lopulta. Olin niin loukattu, siipeeni saanut ja yllättynyt, että luottamusta on ollut todella vaikea saavuttaa sen jälkeenkään. Nyt olen ollut jo kohta 5 vuotta todella ihanan miehen kanssa, ja kyllä se luottamuskin siinä rakentui, kun toiseen tutustui läpikotaisin ja oppi hänen arvonsa ja luonteensa tuntemaan. Ikävä kyllä aina vaikeampina parisuhteen aikoina (ja tuleehan niitä pitkässä suhteessa) se paha olo ja epäluottamus nostavat päätään. Ja silloin tuntuu, ettei mies voi tosiaan olla poissa, puhua puhelimessa toisessa huoneessa, mennä baarelemaan tai reissuun kavereiden kanssa jne, ilman että ahdistun syvästi.Pitäisi varmaan mennä psykiatrille selvittämään omat menneisyyden demoninsa, mutta eihän sellaiseen luksukseen ole peruspulliaisella varaa.

Aiemmin ollut USEITA suhteita, joissa käynyt huonosti, viimeisin lapseni isän kanssa. Ja luottamus rikkoutui monella muullakin tavalla kuin pettämisellä.. Eihän sitä saisi uutta miestä laittaa korjaamaan toisten vaurioita, mutta pelottaa silti että ilman sitä vakuuttelua en tule paranemaan. ap

ainakin alko luottamus pelaamaan. Mies oli siis pettänyt ja sen jäljiltä sitä joutui rakentamaan uudestaan. Mies kyllä teki paljon töitäki sen eteen, mut sit jos on uus mies niin ei oikein voi vaatia mitään "töitä" että saa luottamuksen pelaamaan, kaikkiin pitäisi luottaa mun mielestä luonnollisesti ilman ennakkoluuloja jos ei ole syytä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat