Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko ollut kellään, vai onko vuoto, jos sitä on, aina niukempaa niin että sen erottaa normaalista kuukautisista?Mietin vaan kun kuukautiset tuli ja meni, mutta nyt on huono olo melkein jatkuvasti. Raskaus olisi tervetullut, vaikkei varsinaista yritystä ole. Lähinnä mietin sitä, että uuden vuoden aikaan tuli juotua kuoharia ja vähän muuta juuri siksi, että kuukautiset alkoi ja voi huoletta juoda. Niin että kuinka huoletta voin olla?

Kommentit (4)

kyllä että apteekin kautta asia selviää, enkä usko olevani raskaana. Lähinnä mietin onko vuoto aina tavallisesta poikkeavaa jos on raskaana, vai voiko muka-kuukautiset johtaa harhaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pari viikkoa sitten "menkat" ja niiden jälkeen testasin plussan. Alkoivat kuitenkin n.3 päivää myöhässä mutta kestivät normaalit 4-5 päivää. Ekana päivänä oli ihan normaalit kovat menkkakivut, joihin vetelin jopa 600 buranaa. Veristäkin vuotoa oli parina päivänä ja pikku hyytymiäkin lorahteli pönttöön, mutta vuoto oli kuitenkin niukempaa kuin tavallisesti eli enemmän sellaista punaruskeaa ja tampoonia piti vetää kaksin käsin tokana vuotopäivänä ulos kun, oli pysynyt niin kuivana.Ja kyllä minäkin tissuttelin useampana päivänä loman aikana kun en tiennyt raskaudesta. Vasta kun "menkat" loppu niin ajattelin testata just ton niukemman vuodon ja mielenherkkyyden takia ja plussa tuli...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat