Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lapset vaan leikkii ja leikkii pihassa.

Ruoka oottaa kohta ja pelkään että lapset kylmettyy.Laiton kyl aika reilusti vaatetta. Puuvillanen aluvaate, villa(ei mitään keinokuitua, vaan villaa)haalari ja toppahaalari, sukat + villasukat huopatossuissa, kunnon hanskat, puuvilla + villa kypärämyssy, mut silti hirvittää et saavat kylmää.

Eilenkin oli sama juttu, ei millään sisälle.

Kommentit (13)

Eikä kyllä tullut yhtään kylmä meistä kenellekään. 3v oli melkein hikinen päästään kun tultiin sisään. Ja varustus oli meillä kaikilla samanlainen kuin ap:n muksuilla. Posket olivat vain punaiset kaikilla :) Ei toki oltu ihan tuntiakaan pihalla.

Kertaalleen oon uhannut ja sen myös toteutan kun niin sanon! mutta jollet oo tavannut ittepäisiä lapsia tervetuloo tänne käymään. En viittis pihassa huutaa pää punasena. Eilen illalla jouduin kunnolla korottaan ääneni kun lapset laski aina sen yhen kerran lisää ja yhen kerran lisää. Naapurit varmaan pitää ihan kamalana akkana.

Tästä lähtien lapsillesi tulee rangaistuksia jos eivät tule sisään kun huudat. Eihän se nyt mistään ole kotoisin etteivät edes syömään tule kun käsket!Se on loppuilta sisällä jos eivät tule kun käsket!

Ja seuraavana päivänä jos käsket ja eivät tule niin ovat sitten koko loppupäivän tyyliin 12-> eteenpäin sisällä!

Noita on kolme jokka tulla ukona riehuu, kohta 10v, 7v ja 4v

Meil on aina paljo ulkoiltu mutta nyt kun on pakkasta reilu -10 pelkään etteivät tuu sisälle vaikka olis kylmä. Oon käyny kysymässä muttei kellään kuulemma oo kylmä. Nyt ne on ollu jo yli puolitoistatuntia.Mies on sama juttu. se oli eilen pihalla yhteensä 9h!! taitaa lapset tulla isäänsä.ap

varmasti tarkenevat, jos heiltä kysytään :)Kuulostaa siltä, että kuria pitää tiukentaa teidän perheessä.. Sisälle on tultava, jos ruoka on pöydässä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat