Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Näyttää tuolta huutiksesta menevän vähän huonosti kaupaksi nuo vauvojen vaatteet. Olisikohan lastentarvikekirppis parempi vaihtoehto?

Kommentit (9)

Älä laita kamalaa hintaa ja osta eurolla "nosto" ilmoitustaululle.Itselläni ainakin mennyt siellä hyvin. Yksittäisten vaatteiden myyminen tekee hulluksi, vaikka siten saattaakin saada paremman hinnan.

- En halua ostaa pakettia, jossa on kaiken maailman kokoja sekaisin. Eli samaan pakettiin vain hyvin samankokoista vaatetta, esim 62/68 tai 80/86.- En halua tahraisia vaatteita. Monissa vaatepaketeissa on mukana tahraisia vaatteita, koska "vaate on muuten niin söpö". Heittäkää ne tahraiset suosiolla roskikseen vaikka niillä teille itsellenne onkin tunnearvoa.- En halua mukaan kaiken maailman sälää. Jos muuten hyvään pakettiin on tungettu kymmenen paria nöyhtäisiä sukkia ja parit käytetyt alushousut niin en halua maksaa lisää postimaksuja niiden takia.- Vauvojen vaatteet ovat sen verran edullisia kaupoissa että käytetyn on syytä olla todellakin hyväkuntoinen. Tunnearvosta ei kukaan maksa mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mullakin kaikki paikat täynnä siistejä ja mielestäni ihan kivoja vauvanvaatteita sekä tytöille että pojille, ja mietin että yrittääkö myydä ne niin kauan kun ovat vielä suht uusia, vai pakkaanko pois muistoksi lapsille.Millaiset siis menevät? Vain kalliit merkkituotteetko? Juhlavaatteet vai arkivaatteet? (En nyt tietenkään puhu mistään tahraisista, vaan arkivaatteilla tarkoitan jotain perustrikoita.)

Kunnolla kuvattuna, kuvailtuna ja kaikki tiedot kunnossa, niin kyllä on mennyt.Pääsin samalla eroon koko läjästä. Kun ostaja tuli sitten hakemaan, ja säästi mut siltä vaivalta että olis pitänyt paketoida ja viedä postiin, sai kiitokseksi vielä pari kaupan päällistä tavaraa. Eli tosi hvyin meni mielestäni. Hinnaksi taisi tulla joku 0,50-1e /vaate, mutta mukana oli myös äitiyspakkausvaatteita.Yksitellen on mennyt vaan jotain erikoisia vatteita, eli jotain Disney juttuja ja ulkohaalareita yms.

mutta luultavasti menee paketiksi, jolloin se on muistaakseni 8,50 e.En ikinä kiinnostu paketista jossa on sisä- ja ulkovaatteita sekaisin. Mutta minä en olekaan kaikki :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat