Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nouseeko vai laskeeko Niinistön pisteet tästä avioliitosta?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (19)

ymmärrän toki, ettei millekään Seiskalle tartte antaa syvähaastatteluita ja muutenkin arvostan matalaa profiilia, mutta silti...Eivätkö tosiaan ole tehneet mitään yhdessä julkisesti 2 vuoteen? Ja sitten PAM, naimisiin. Vähän erikoista. Oishan sitä nyt ekat 6 kk tai vuoden voinut piilotella, mutta mun mielestä tää menee jo neuroottisen puolelle, vaikka ei kai se julkisuuskaan mitään herkkua ole.

niinistö kai on ensisijaisesti lähinnä poliitikko, ja sen asian hoitumiseen tuo asia ei nyt vaikuta yhtään mitenkään, ei tippaakaan.

eli hyvä jos yksityiselämäkin on kunnossa niin hoituu todennäköisesti hyvin myös tuo amattipuoli.vai kuinka moni teistä antaa suhteidensa ja kotielämänsä muka vaikuttaa uraansa merkittävästi? varsinkaan onnellisen elämän uraa hajottavasti???

Niinistö hoiti tämän tärkeän ihmissuhdeasiansa hienosti, pystyi pitämään asian salassa mahdollisimman pitkään ja pariskunta pystyi tutustumaan toisiinsa ilman lehtien lööppiteollisuuden "Niinistö löysi uuden rakkaan", "Mikä nainen on Jenni?", "Milloin kihlat, Sauli ja Jenni" -kohinaa. Nyt kun asia on julkinen, joutuvat tietenkin jonkin verran julkisuuteen, mutta pystyvät varmaankin järkevinä ja kypsinä ihmisenä julkisuuden hyvin hallitsemaan, kuten tähänkin asti.

yleisesti varmannkin nousee. Ihmiset niin tykkää onnellisista lapsia saavista pareista. Niinkuin Lipposista. Mua nekin harmitti.Niinistöllä on kyllä puhdas alku toisin kuin lipposella.

vaikka hienosti hoiti seurustelun ja häät. Ettekö te nähneet niitä kiiluvasilmäisiä keski-ikäisiä keskiluokkaisia hyvin hoidettuja naisia, jotka hurrasivat jo edellisissä vaaleissa Saulia housut märkinä, kyllä tämä kuivasi aika monet housut.Mutta eiköhän Saulista kuitenkin seuraava pressa tule, jos tahtoo, mutta tahtooko vai alkaako viettämään loikoisia eläkeläispäiviä ja vähän kirjoittelee viisaita nuoren vaimon hellässä huomassa.

On sen verran fiksu mies, hoitanut myös tämän asian kunnialla.Harvoja poliitikkoja jotka oikeasti osaavat käsitellä mediaa. Eipä tule tällä hetkellä edes muita mieleen.Pisteet nousee ja kävihän se ilmi jo eilisessä mtv3:n mittauksessakin, että nousua on paitsi kokoomuksella puolueena, myös niinistöllä.

Uskon, että kun kauhistelu laantuu, ihmiset hoksaavat ettei Niinistöä pidä tämän avioliiton perusteella arvioida vaan aivan muilla perusteilla. Eivät pisteet ainakaan laske, koska vaikka Jenni Haukio on nuorehko (ei mielestäni 31-vuotias kuitenkaan mikään "tyttönen" enää ole), niin hän on koulutettu ja itsenäinen uraihminen. Hyvin älykäs, vaatimaton ja hyväsydäminen myös - minulla on ilo tuntea hänet.Minä ymmärrän hyvin, ettei tämä pari ole halunnut eikä halua jatkossakaan parisuhteeseensa liittyvää julkisuutta. Siitä kun on haittaa etenkin Jennille eikä kumpikaan heistä ole tippaakaan sen kaltainen ihminen, joka haluaisi millään tavoin saada nostetta tämäntapaisista asioista. Jenni on puolueen virkamies, jolle eduskunnan puhemiehen kanssa seurustelu on riippa mm. syntyneiden juorujen ja "kaikkitietävien" juttujen vuoksi - sekä tietenkin siksi, että nyt kaikkia Jennin omia saavutuksia tarkastellaan hänen suhteensa kautta.Yhdessä paistettelu lehtien palstoilla olisi paitsi tuonut kummallekin sen kaltaista julkisuutta, jota he eivät kaipaa, että entisestään lisännyt panettelua "vallan tavoittelusta" jne. On Jenniltä rohkea teko avioitua rakastamansa miehen kanssa ja onneksi tiedän, ettei hän loanheitosta liikaa välitä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat