Vierailija

Tyttö nukkuu melkein joka päivä 3 tunnin unet ja yöllä nukkuu sitten 9-10 tuntia. Olen miettinyt että onko unirytmi jotenkin "pielessä", kun nukkuu noin lyhyet yöunet (lähes aina heräämättä yöllä) mutta noin pitkät päiväunet? Mahtaisiko auttaa jos herätän aikaisemmin päiväunilta, pidentäisikö se yöunta? (Itse kyllä epäilen että ei...)

Kommentit (7)

Meillä tyttö on siis 1v2kk..en ole mitenkään ihmetellyt,hyvä jos unta riittää,meinaa kyllä hereillä ollessa on sellanen touhotus päällä että ei ihme että välillä käy väsyttämään! =)En kyllä suosittelis herättelemään,eiköhän se lapsi ite tiedä millon herätä ja millon nukkua..Hänelle riittä nuo yöunet ja päivällä väsyy leikkiessä,tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

nuo yöunet vaan tuntuu aika lyhyiltä. Välillä on kyllä aamupäivällä jo tosi väsynyt, menisi päiväunille varmaan jo klo 10 (herää klo 7.30).ap

Meillä kolmas lapsi nukkui kahdet päikkärit puolitoista vuotiaaksi, ja sitten just tollaiset "lyhyet yöunet. Heräsi aamulla aina 6-7 ja ekat unet jo klo 19-10, sitten oli pari tuntia hereillä ja sitten nukkui toiset unet 13-14 aikaan. Yöunille kävi illalla 20 aikoihin.Nyt meillä on neljäs lapsi juuri vuoden täytti, ja nukkuu yhdet pitkät päikkärit, 3t ja yöunet 12 tuntia, mutta herää kyllä vielä 2 krt yössä maitoa litkimään...Kokeile jos lapsesi nukkuisi kahdet päikkärit? Liian vähäinen unimäärä on kuitenkin aivoille, ei niin hyvä juttu aina..Esikonen meillä muuten oli tosi vähäuninen aina, jätt päikkäritkin pois jo2v. Ja nyt iän myötä on diagnosoitu mm. add, ym vaikeutta. Eli liekö ennakoi tulevaa, en tiedä. Vai onko seurausta vähästä unesta :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat