Mikä koulutus Jenni Haukiolla on? Miksi sitä ei mainita missään?

Vierailija

.

Kommentit (5)

se mainittu melkein kaikissa jutuissa. On maisteri, oliko yhteiskunta- vai valtiotieteen, mutta maisteri joka tapauksessa. Ja jatko-opiskelija Turun yliopistossa eli väikkäriä vääntää.

joten siitä kenties uskallamme päätellä, että on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi samasta paikasta pääaineenaan valtio-oppi.

Sauli Niinistö salaa vihille Porissa

Päivitetty 3.1.2009 17:47

Eduskunnan puhemies Sauli Niinistö on mennyt naimisiin. STT:lle lähetetyssä tiedotteessa kerrotaan, että puhemies avioitui tänään Porissa kokoomuksen viestintäpäällikön, 31-vuotiaan valtiotieteiden maisterin Jenni Haukion kanssa.

Palkittu runoilijaKokoomuksen viestintäpäällikkö Jenni Haukio (s.1977) on tullut tunnetuksi myös porilaisena runoilijana.Haukio voitti esikoisrunokokoelmallaan Sinun paitasi on puettu ylleni valtakunnallisen Runo-Kaarina -palkinnon. Kokoelman ilmestyessä Haukio oli vain 22-vuotias.Vuonna 2003 ilmestynyt kokoelma on nimeltään Siellä minne kuuluisi vihreää ja maata.Haukiolla ei ole lapsia, ja lauantaina lähetetyn tiedotteen mukaan hän pitää avioliitossa oman sukunimensä.http://www.iltalehti.fi/viihde/200901038858262_vi.shtml

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat