Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Liittyykö tuhriminen mahdollisesti aspergeriin? Lapseni on mm. motorisesti kömpelö, sosiaalisesti erilainen, on kyllä kaverikin mutta ei ymmärrä että toinen pahoittaa mielensä jostain, pakon omainen tarve kosketella kaikkea ja kokoajan joka paikassa, tunnilla koulussa vaeltelee tai toisinaan kieltäytyy tekemästä jotain, eikä sitten tee, kun niin päättää.Lapsi myös tuhrii paljon. Onjo 11 vuotias.

Kommentit (4)

Lapsi tuhrinut jo niin kauan kuin muistan, lapsesta asti. Fyysiesti on tutkittu ettei ole mitään rakenteellista ongelmaa.Tuhrii sekä koulussa että kotona. Onko muilla tuhrimista kellään, mielellään kuulisin asiasta? t ap

Huh, 11v tuhrii? En tiedä voiko tuo olla liitoksissa aspergeriin, meidän as-lapsi ei tuhri ainakaan. Mutta muuten nuo oireet ja etenkin tuo tuhriminen kuulosta kyllä siltä että toivottavasti olettejo jotain apua/tutkimuksia selvitelleet? Ei tosiaan normaalia. Olisko lapsellasi jotain traumoja, tunneongelmaa???Miten usein tuhrii, liittyykö johonkin tilanteisiin, tuhriiko vain esim. koulussa tai kotona?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on 11-vuotias asperger-poika, joka ei ole koskaan tuhrinut. On kyllä ollut erilaisia "pakko-oireita", mutta ne ovat liittyneet yleensä muihin kuormitus- tai stressitekijöihin. Nyt on hyvä jakso ja oireet vähäisiä.Suosittelen psykiatrin kanssa keskustelua, jos taustalla jännitys- tms. tekijöitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat