suosittele hyvää ruokaa lapsiperhevieraille

Vierailija

Sellaista, että kun lapsiperhe kyläilee toisen luona, niin voisi laittaa kaiken pöytään mahd. nopeasti, ilman että siinä vaiheessa tarttee tehdä juuri mitään. Yleensä aina erehdyn laittamaan jotain sellaista, että kun osa ajasta menee ruuanlaittoon ja osa taaperon hoitoon, ja vieraatkin kaitsee omaa jälkikasvuaan, niin sitä seurusteluaikaa jää minimaalisesti. Siis yksinkertaiset (nimenomaan pöytäänlaittovaiheessa yksinkertaiset, ennen vieraiden tuloa voin kyllä kokata), sekä lapsille etää aikuisille maistuvat ruuat kehiin!

KIITOS jos viitsit

Kommentit (9)

Vierailija

Sosekeitto ja uunituoreet sämpylät tai pikkupiirakat.Nää on helppoja, nostaa vaan laatikon tai kattilan pöytään, leipä ja levite tai raastekulho viereen ja syömään :-)

Vierailija

laita vaikka tacoja tai niita pehmeita, mita ne nyt oli... niita joita voi tayttaa ja rullata. Kaikki taytteet voi tehda valmiiksi, kastikkeet vain lammittaa mikrossa ja vihannekset voi pilkkoa kulhoihin. Sen kun vain nostelet poytaan ja kukin ottaa mita haluaa taytteeksi. Jalkkariksi voisi sopia vaikka jatski!

Vierailija

Olen laittanut monta kertaa semmoista uunivuokaa, jossa alla riisi (+vaikka vihannessuikaleita) ja päällä broilerfileet käärittynä pekonisiivuihin. Broilerin ja pekonin väliin olen laittanut jotain sulatejuustoa esim koskenlaskijan kanttarellia joskus fetaa tms. Pikkuisen jotain nestettä riisin takia, mutta esim tavalliset hunajamarinoidut broilerfileet ym lisukkeet riittää mausteeksi. Sitten vaan salaattia ja patonkia. Jälkkäriksi helppo on tietty vaikka jäätelö...

Vierailija

kokoat valmiiksi ja laitat sitten uuniin sopivana hetkenä, siellähän se valmistuu itsestää. Seuraksi laadukas vihersalaatti.Tai sitten poronkäristys ja perunamuussi.

Vierailija

Aika taattua tavaraa lapsiporukassa on coctailtikut. Paljon erilaisia.Esim: lihapulla + minimaustekurkku, juustopala + paprikaa, nakkipala + kirsikkatomaatti, kinkkukuutio + ananasta, kinkkukuutio + oliivi jne.Näitten rinnalle vaikka sitten aikisten makuun olevia juttuja. Salaatti + patonkia.

Vierailija

lihapullat voi tehdä edellisenä päivänä ja lämmittää. perunat voi pestä tai kuoria valmiikisi, laitat sitten vain kiehumaan. Salaattia lisäksi

Vierailija

lohilaatikko tai porolaatikko?? Ja sit joku tavallinen vihreä (+maun mukaan) salaatti??Jälkkäriksi vaikka jäädyke,senkun nostat pöytään

Vierailija

Esimerkiksi kasvissosekeitto, lohikeitto, makkara- tai nakkikeitto. Muutamaa lajia leipää seuraksi, lisäksi juustoa ja juomat. Ei tarvitse salaatteja tms, ja keitto on helppo lämmittää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat