Vierailija

.

Kommentit (16)

että jossain vaiheessa kaverit alkaa karttelemaan sua, kun kukaan ei jaksa olla aina järjestämässä kutsuja pelkästä velvollisuudentunteesta.

Samoja kippoja saat halpahalleista kymmenen kertaa halvemmalla. Tuotteet valmistetaan samoissa halpatuontimaissa, ainakin Party Lite -tuotteissa lukee made in Kiinaa, Indonesiaa tms. Laitetaan vain hintaan nolla perään.Jos tuoksuista tykkää, niin voihan niitä tuikkuja (anteeksi, tuikkivia)ostaa, mutta kaupasta saa paljon halvemmalla. Minusta on supernaurettavaa, että kutsuilla aikuiset ihmiset vaahtoavat "votiiveista" sun muista tyhjänpäiväisyyksistä kuin maailman tärkeimmistä asioista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ekan pakkauksen saa ilmaiseksi kun esittelymyynti on jotain 200-300 euroa. Sitten saat jonkun tuotepaketin, joka on aika iso ja arvoltaan useampi sata euroa. Varmaan kannattaisi kyllä muutamilla kutsuilla käydä ensin itse vähän katsastamassa hommia jos on noin pihalla kuin ap, ettei edes tuotemerkin nimi ole selvillä. Party Life... *reps*kops*

Tietynlaista hienostelua ja ajanvietettä. Huvitusta. Ei silloin mietitä maksaako enemmän vai vähemmän. Sitä paitsi myyjälle se on yrittäjän työtä josta saa rahaa.

Lainaus:

Party Liten kalliit kyntteliköt voi unohtaa heti, jos on allerginen hajusteille. Haisevat sairaasti!


Mä nimittäin saan migreenin kaikista hajuste jutuista :(

tuli päänsärky. Hajustamattomia tuotteita oli tosi vähän ja muutenkaan ne kynttilänjalat ym. eivät olleet kovinkaan ihmeellisiä. Meillä on ollut aktiivisemmassa käytössä yksi pöydällä pidettävä ja se valuttaa ärsyttävästi sulaa kynttilää (mitä ainetta se sitten onkaan partylitella) pöydälle.Lainaus:

Party Liten kalliit kyntteliköt voi unohtaa heti, jos on allerginen hajusteille. Haisevat sairaasti!

olen pitänyt Party lite kutsut aikoja sitten. Ensi viikolla menossa sellasille kutsuille.. Todella kalliita mutta kivoja tavaroita sieltä saa.. myyjäks en lähtis koska kaveripiirissä moni ei ole niille lämmennyt.. Me&I kutsuilla olin ja järjestän kotonani myös sellaset mut oonko ymmärtäny oikein et sun pitää ostaa aika iso määrä vaatetta että pystyt myyjäksi ryhtymään?

Avonin myyjä olen ollut nelisen vuotta. Tai enemmänkin ostan tuotteita koska niistä tykkään ja sitten olen alkanut näyttää kuvastoa muillekkin koska tuotteet on todella hyviä hinta/laatu suhde on kohdallaan. Parit kutsutkin olen järjestänyt kotonani mikä aina on piristävää.. pääsee leipomaan ja tapaamaan ystäviään. Niin pitkälle olen jo edennyt "avon-uralla" että pystyn rekisteröimään uusia konsulteiksi. Eli eihän sitä ole pakko edes myydä hirveitä määriä. Mä ostelen sieltä meidän perheelle shampoot, pesuaineet, meikit, rasvat, koruja, laukkuja, kelloja.. sitten välillä ostelen vähän varastoon, ni ku jollain on synttärit ni yllätän jollain kivalla avon paketilla. Eipä ainakaan saa kahta samanlaista. Ja ostopakkoahan ei Avonilla ole. Tilaat vaikka yhden huulipunan vuodessa. Jos joku haluaa kysyä lisää niin laita mailia mhagmark@hotmail.com

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat