Onko kellään kokemusta Me&I, Avon tai Party Life myyjänä olemisesta?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

että jossain vaiheessa kaverit alkaa karttelemaan sua, kun kukaan ei jaksa olla aina järjestämässä kutsuja pelkästä velvollisuudentunteesta.

Vierailija

Samoja kippoja saat halpahalleista kymmenen kertaa halvemmalla. Tuotteet valmistetaan samoissa halpatuontimaissa, ainakin Party Lite -tuotteissa lukee made in Kiinaa, Indonesiaa tms. Laitetaan vain hintaan nolla perään.Jos tuoksuista tykkää, niin voihan niitä tuikkuja (anteeksi, tuikkivia)ostaa, mutta kaupasta saa paljon halvemmalla. Minusta on supernaurettavaa, että kutsuilla aikuiset ihmiset vaahtoavat "votiiveista" sun muista tyhjänpäiväisyyksistä kuin maailman tärkeimmistä asioista!

Vierailija

ekan pakkauksen saa ilmaiseksi kun esittelymyynti on jotain 200-300 euroa. Sitten saat jonkun tuotepaketin, joka on aika iso ja arvoltaan useampi sata euroa. Varmaan kannattaisi kyllä muutamilla kutsuilla käydä ensin itse vähän katsastamassa hommia jos on noin pihalla kuin ap, ettei edes tuotemerkin nimi ole selvillä. Party Life... *reps*kops*

Vierailija

Tietynlaista hienostelua ja ajanvietettä. Huvitusta. Ei silloin mietitä maksaako enemmän vai vähemmän. Sitä paitsi myyjälle se on yrittäjän työtä josta saa rahaa.

Vierailija

Lainaus:

Party Liten kalliit kyntteliköt voi unohtaa heti, jos on allerginen hajusteille. Haisevat sairaasti!


Mä nimittäin saan migreenin kaikista hajuste jutuista :(

Vierailija

tuli päänsärky. Hajustamattomia tuotteita oli tosi vähän ja muutenkaan ne kynttilänjalat ym. eivät olleet kovinkaan ihmeellisiä. Meillä on ollut aktiivisemmassa käytössä yksi pöydällä pidettävä ja se valuttaa ärsyttävästi sulaa kynttilää (mitä ainetta se sitten onkaan partylitella) pöydälle.Lainaus:

Party Liten kalliit kyntteliköt voi unohtaa heti, jos on allerginen hajusteille. Haisevat sairaasti!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat