Vierailija

Olemme varaamassa piakkoin lomaa, ja olis kiva kuulla kommentteja ko hotellista, johon oltaisiin näillänäkymin menossa. Jossakin vanhemmassa keskustelussa (jonka googletin) toi hotelli haukuttiin. Se oli silloin vasta valmistunut, nyt on kulunut muutamia vuosia siitä. ..

Kiitos etukäteen asiallisista kommenteista. En jaksa enää kuulla kommentteja tyyliin " Thaimaa on vain juntteja varten" jne.jne.jne.

Kommentit (9)

Siisti perushotelli yhdellä Katan parhaimmista paikoista: rauhallisen sivukadun varrella, mutta ravintolat ja kaupat aivan nurkan takana. Ja ranta lähellä.

Kulman takan 24/7 kauppa, josta kannattaa hakea hjuoneen jääkaappiin oluet ja limut.Hyvä lastenallas, aurinkotuolialue olisi saanut olla isompi.Hyvä aamupala, kokki paistaa munakkaita toivomusten mukaisesti. Söimme muutaman kerran hotellin ravintolassa lounasta, ihan ok.Erittäin ystävällinen henkilökunta, isot huoneet (meillä huone oli 5 hengelle ja parvekkeella poreallas). En olisi halunnut huonetta, jossa "oma allas" parevekkeen edessä, tykkään omasta rauhasta.Hotellin alueella on luotettava ja Finnmatkojen suosittelema räätäli.Kansainvälinen lastenkerho, Bamse kävi pari kertaa. Paljon lapsiperheitä, suomalaisia aika vähän.Siisti hotelli, ei luxusta. Mitkään netistä lukemamme alkukangeudet eivät olleet enää totta.Hauskaa matkaa teille! Sanokaa terveisiä nuorelle paksulle pojalle, joka kantaa laukkunne ;)

Nyt on matkat varattu meidän 5 henkiselle perheelle ensi jouluksi tuonne Casa del Soliin. Ja matkakuume on kova. Täytyy vaan "unohtaa" hetkeksi tämä, koska siihen on vielä niiiiiin pitkä aika.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hotelli on Kata Beachilla, ja tähtiä on ***+, aamiainen sisältyy.

Rannalle on n. 400 m.

Hotelli on rakennettu 06, ja nyt varmasti ympäristö on muuttunut ja palvelut parantuneet. Ainakin uskoisin. Toi Kata valittiin senkin takia, kun siitä olen kuullut että se on lapsiperheelle parempi ja rauhallisempi kuin esim Patong.

Tää on meidän ensimmäinen reissu Thaimaahan, tosin vasta loppuvuodesta lähetään. Ompahan aikaa säästää.

totta että toi on paras paikka lapsiperheille, lähtisin vaik huomenna heti sinne, ja kuitenkin lähellä vilkkaampia paikkoja. Kuulostaa että se hotelli on siellä pääkadun varrella, huippupaikka, siistit hotellit ja hyviä ruokapaikkoja. +++ on tosi hyvä mittaus, vastaa meidän ++++. Voitte olla hyvällä mielellä ja odottaa ihanaa matkaa. t nro 2

Ihanaa että pääsette sinne mun Paratiisipaikkaan. Neljä kertaa ollaan käyty ja heti kun rahaa on suunnataan sinne taas. Kyseisestä hotellista ei ole tietoa, onkohan se Pattongilla vai Karonilla? sen voin vain sanoa että en ole huonoa hotellia siellä nähnyt, kaikki näyttää kivoilta ja paljon ollaan siellä kierrelty. Uskon että se on ihan okej. Oliko tähtejä monta? missä suunnilleen sijaitsee? Jos on hotelli keskeisellä paikalla, missä saa aamiaista voin melkein luvata että on hyvä paikka.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat