Vierailija

Meillä tytön jalat oli tänään ihan jäässä. Jalassa gore-tex-talvikengät (sukkahousujen lisäksi), kasvuvaraa kengissä 1,5cm eli oletteko pitäneet vielä isompaa kasvuvaraa, että mahtuu villasukka, vaikka kenkäkaupassa sanotavat, että gore-tex-kenkä ei tarvitse villasukkaa, mutta jalat oli kyllä ihan jäässä.Mitkähän olisivat lämpimät talvikengät?

Kommentit (11)

Minäkään en pidä Kuomista (jätetään ne syyt nyt tällä kertaa mainitsematta), mutta lämpimiäkin talvikenkiä löytyy. Tepsut ovat valtaisan lämpimät, samoin kuin Kavatin talvikengät. Mikäli jalka on vähän kapeampaa sorttia, niin sitten kannattaa ostaa Pionit. Ja näihin kenkiin ei kannata laittaa mitään mummon kutomaa paksua villasukkaa vaan ihan ohut villasukka, sillä ilma on se joka lämmittää. Ja mikäli tuntuu, että lapsen jalat ovat näiden ohjeiden jälkeen jäässä, niin kyse on siitä, että lapsella ei ole kropassaan riittävästi vaatteita eli ei muuta kuin lisää kerroksia haalarin alle.

kiitos vinkistä. kokeilin kyllä villasukkaa ja liikkumavaraa ei mielestäni jää tarpeeksi. luulin myös, että 1,5cm on suositus mitä kaikissa kengissä pitää olla liikkumavaraa. Liian pienissähän ei ole varmaan kenenkään kiva kävelläap

Minä oon huomannut, että lapsilla on oltava talveksi kahdet kengät. Gore-texit on ehdottomat näinä nykytalvien loskakeleissä. Mutta ne on tosi kylmät pakkasella, joten Kuomat on pakkasia varten.Ja eikö ne pysy kontatessakin jalassa, kun haalarin puntinsuussa olevat kumilenkit vetää kengän pohjan alta.

jos ei tykkää Kuomista. Ovat yleensä sen verran tilavat, että villasukat mahtuu hyvin. Ja kestää ainakin 3 lapsen käytön muokkautumatta, lämpimyys varmaan kyllä kärsii ajan kanssa.

Ei puuvillaa kenkiin jos jalat palelee!!!!Osta villasekoite sukkahousut tai sukat ja laitat ne jalakaan, jos kengässä on 1,5cm kasvun varaa mahtuu sinne useampikin villasekoite tai villasukka! Isommilla kengillä et itsekään pystyisi kävelemään tuskin edes kengillä missä olisi 1,5cm tyhjää!!!!

mitens lämpimät rukkaset. Meillä käytössä Rasavillin rukkaset ja sisällä vielä villalapanen (ei täyttä villaa) ja sormet myös kylmät. Rukkaset oli tarpeeksi isot...ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat