Seuraa 

Suloiset tyttäremme saivat nimet Mianna Elsa Mariel ja Alina Tilda Isabel.Nimet lopulta arvottiin, osin just siks kun ei osattu tehä lopullista päätöstä, vaikkakin oltiin jonkin verran kallistumassa Leonora&Lilianna nimiyhdistelmiin. Kuitenkin päivää ennen ristiäisiä kävi hyvä ystäväni kylässä ja kertoi, että heidän tyttärensä saa aika varmasti nimekseen Vivian Aino/anni Linnea, heillä ristiäiset parin viikon päästä. Miehen kanssa tultiin tulokseen, et ainakin Leonoran toiset nimet mietittävä uusiks. Ei haluttu ns. varastaa nimeä, vaikka eivät he vielä olleetkaan sitä antaneet ja sit päätettiin viime tingassa antaa "arvan" päättä molempien nimet. Kirjotettiin papereille 4mieleistä etunimeä, keskinimeä ja viimeistä nimeä ja niistä vuorollaan nostettiin kaks. Viimeiset nimet kyllä muutettiin toisin päin miten arvan mukaan ois pitäny laittaa, mut muuten on arvan arpomat.Noita Tilda ja Isabel nimiä mietittiin jo raskausaikanani tytölle ja kun mm. Vivian ja Aino nimet piti jättää pois ni nämä sen jälkeen on suosikkeja. Tilda tulee suvusta kuten Elsakin ja meille tärkeän ihmisen nimi on Isabella ja siitä muunnos Isabel. Ja Mariel nimikin on hyvällä ystävälläni, joten ajatus viimeisissä nimissä on sama.Kiitos vielä kaikille nimien miettimisessä avustaneille. Nimet on tosi mieleiset, mut kyllä niitä pähkäiltiinkin :-)

Kommentit (6)

Mäkin äänestin Leonoraa ja Liliannaa, mutta pidän myös valitsemistanne. Elsa Mariel ja Tilda Isabel voisivat olla minunkin tyttäreni, ihanat! Onnea oikein paljon! :o)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juuri nuo Mianna ja Alina olivat minustakin parhaat nimet, vaikka en varsinaiseen keskusteluun ehtinyt osallistuakaan Kiva, että olette käyttäneet suvun nimiä sekä nimiä, joille on teille tärkeä merkitys.

Vaikka Leonora ja Lilianna olivatkin omat suosikkini näissä pohdintaketjuissa, niin nyt kyllä täytyy sanoa, että kokonaisuuksina nämä valitut nimet ovat aivan upeat!

En ehtinyt edelliseen ketjuun vastata mutta ehdottamasti olisin näitä ehdottanut.Vaikka Lilianna ja Leonora ovat aivan ihanat nimet niin, itse kaksosena, kannatan kaksoissisaruksille riittävän erilaisia nimiä. Minun ja siskoni nimet on aina sotkettu kun on olleet mallia pilli ja pulla.. ja sekös on harmittanut monen monta kertaa.Alina ja Mianna ovat aivan mahtavan suloiset nimet ja juuri passelit kaksostytöille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat