Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

huomenna vieraita, juodaan joo ja pidetään hauskaa. Keksikää jotain mitä voisi tarjota pliis??? en haluaisi taas tortilloja tai pizzaa tehdä....kiitos

Kommentit (8)

Pilko vihanneksia ja tee jotain dippiä. Ehkä myös jotain leipäkorppuja/-tikkuja voisi olla tarjolla.Tai sit noita rasvahörhötyksiä, jos ovat sinun makuusi (se tietenkin ratkaisee tarjottavan).

Lehtitaikinasta leikkaat levyn kahtia, aurajuustoa ja ananasmurskaa/pientä palaa ja teet ns.kolmioita. Voitele munalla ja eikun uuniin..Pinnalle voi toki laittaa myös juustoraastetta..Hitsin hyviä:O)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tätä tein viimeksi uutenavuotena

kana-melonisalaattibroilerinfilettä (vaikka rintapaloja kaupan grilitiskistä)

jääsalaattia

suolapähkinöitä

puolikas hunajamelonia

puolikas verkkomelonia

liraus hyvää öjyä jos haluatvoit kuumentaa kanapalat (suupalojen kokoiseksi pilkottuna) uunissa esim. grillivastuksen alla ja tarjota eri astiastalisäksi voit tarjota vaikka hyvää leipää ja hyviä juustojajuomat. tykötarpeet ja jälkkäri tilaisuuden juhlallisuuden mukaan :-)

Pilko esipaistetut patongit poikittain muutamaan osaan. Sivele jokaisen päälle vihreää pestoa. Laita jokaiseen yksi aurinkokuivattu tomaatti ja ripaus juustoraastetta. Paista uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat