Kommentit (19)

Uutisessa luki, että alkoholilla lienee osuutta asiaan. Eli oliko mies kännissä lähtenyt poikansa kanssa rattiin? Jos meillä olisi kotona raju riita, niin ihan varmaa on, että mies ei pääsisi lasten kanssa ulos ovesta, saatika kännissä..Järkyttävintä tässä tapauksessa tulee kuitenkin olemaan se, miten vähällä isä pääsee ja poika palautetaan samoihin olosuhteisiin..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihmetyttää kyllä. Oliko tuo sitten joku kosto äidille, tuskin kukaan kanniskelee puukkoa mukanaan joka paikkaan ja sitten puukottaa kolmevuotiasta noin vain.

Lainaus:

.

Miten perheessä oli 5 alle kouluikäistä lasta?Miksi perheessä EI voisi olla 5 alle kouluikäistä? Kouluikä = 7 v ja siinä jos kiirettä pitää, niin ehtii tehdä 5 muksua, ja jos on vaikka kaksoset tai kolmoset, niin ei ole edes tarvinnut kiirettä pitää.

Ihme kommentti tragediaan - sekö oli ainut asia, mikä uutisessa sinua ihmetytti??

Joko pikkuhiljaa ymmärrettäs, että ihmiset voi todella huonosti ja ovat sairaita! Vaatimukset kasvaa ja ihmiset ei enää jaksa. Mua todella kauhistuttaa ja surettaa tää maailman meno.

Lainaus:

mutta mua ihmetytti että miksi isä oli pyytänyt soittamaan poliisin, eikä ambulanssin, jos lapsella oli vakavat vammat.
Jos tosiaan pelkän poliisin halusi, niin oletti varmaan, että poika on kuollut/ kuolemaisillaan.

pahoinvoipia ihmisiä on niin paljon, ettei uutinen sinänsä ole ihme.Sen sijaan ihmettelen miten voisi olla 5 alle 7-vuotiasta, mutta ehkä sekin on mahdollista. Kiire täytyy olla ja kyllä tuollaisessa lapsien ansaitsema huomio jää vähälle...erikoista.Tosin tässä perheessä olikin 5 alaikäistä, olin lukenut huolimattomasti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat