Isä puukotti 3-vuotiasta Jyväskylässä!

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Uutisessa luki, että alkoholilla lienee osuutta asiaan. Eli oliko mies kännissä lähtenyt poikansa kanssa rattiin? Jos meillä olisi kotona raju riita, niin ihan varmaa on, että mies ei pääsisi lasten kanssa ulos ovesta, saatika kännissä..Järkyttävintä tässä tapauksessa tulee kuitenkin olemaan se, miten vähällä isä pääsee ja poika palautetaan samoihin olosuhteisiin..

Vierailija

Ihmetyttää kyllä. Oliko tuo sitten joku kosto äidille, tuskin kukaan kanniskelee puukkoa mukanaan joka paikkaan ja sitten puukottaa kolmevuotiasta noin vain.

Vierailija

Lainaus:

.

Miten perheessä oli 5 alle kouluikäistä lasta?Miksi perheessä EI voisi olla 5 alle kouluikäistä? Kouluikä = 7 v ja siinä jos kiirettä pitää, niin ehtii tehdä 5 muksua, ja jos on vaikka kaksoset tai kolmoset, niin ei ole edes tarvinnut kiirettä pitää.

Ihme kommentti tragediaan - sekö oli ainut asia, mikä uutisessa sinua ihmetytti??

Vierailija

Joko pikkuhiljaa ymmärrettäs, että ihmiset voi todella huonosti ja ovat sairaita! Vaatimukset kasvaa ja ihmiset ei enää jaksa. Mua todella kauhistuttaa ja surettaa tää maailman meno.

Vierailija

Ja tuon ikäinen on joutunut ensin näkemään isänsä humalassa ja sen jälkeen saanut OMAN ISÄNSÄ puukosta...traumoja, traumoja...huhhuh.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat