RuokaG; jatkukoon! jos rahat kovin tiukilla, onko jokin ruoka-aine, josta ET tingi?

Vierailija

Meillä se on ehdottomasti OIVARIINI! Syödään muuten mitä vaan, mutta leivälle ja paistamiseen/leivontaan täytyy olla Oivaa:O)

Sivut

Kommentit (31)

vapaat kanat kärsivät melkein yhtä paljon kuin häkissä asuvat lajitoverinsa. Luomu on eläinystävällinen valinta.

Lainaus:

Actimel-jugurttijuoma joka päivä

Presidentti tumma paahto -kahvi

Ohuen ohuet nautaleikkeleet

paistijauhelija

vapaan kanan munat

reilun kaupan banaanit

Myslipuikulat

näitä on, vaikka muuta ei oliskaan :)

Heinzin ketsuppi.

Jokin aika sitten olisin vielä sanonut että Juhla Mokka, mutta ostin Pirkka kahvia ja yllätykseksi olikin todella hyvää (liekkö Juhla Mokkaa).

Lomautuksen myötä on joutunut väkisin tinkaamaan ja etsimään vaihtoehtoja.Niin ja meillä syödään vapaan kanan munia.

mahdollistaa eläimelle lajityypillisen käytöksen.Lainaus:

Ei mitään tietoa, mutta päteä toki täytyy. Mistä lähtien luomu on tarkoittanut yhtään mitään eläinten hyvinvoinnille? Nehän vain syövät tällöin erilaista ravintoa kuin "tavallisia munia munivat" kanat!
http://www.ruokatieto.fi/finfood/luomu.nsf/0/3E475273AF1FC92AC2256BA5001...http://www.ruokatieto.fi/finfood/luomu.nsf/0/ADAD9D4B62F140B3C2256BA5004...

Kaikesta muusta voi tinkiä.

Toki syömme aina ruisleipää, puuroa, jogurtteja, ja liharuokia.

Makaronia ja kasviksia, vihanneksia. Erikoisemmat hedelmät ja vihannekset jää tiskiin jos täytyy tinkiä. Mausteeksi kelpaa perussuola ja pippuri silloin.Halpaa on makkara, pinaattiletut, porkkanat ja perunat, kaurapuuro, keittoainekset, jauhelihasta tai makkarasta, kaalikeitto, sesonkihedelmät, ja tarjoustuotteet yleensäkin. Ja perusmakaroni ketsupilla. Ja höysteeksi vaikka kallista tonnikalaa.

Tai sitten tarjouslihapullia tai makkaraa, tai jauhelihaa ja herne-maissi-porkkana-sekoitus pakkasesta on halpista. Ja mausteeksi lihaliemikuutio.

Halvin sellainen.

jos sentit on vähissä. Itse ostan euroshopperin munia jos rahat vähis. Missä lie kanat kärsii, vapaana vai häkissä, eipä lukenut paketissa? Pitää ajatella myös omia "munia" kotona..-K-Kun sinulla tuntuu tuota rahaa olevan niin osta hyvä ihminen LUOMU-munia,vapaat kanat kärsivät melkein yhtä paljon kuin häkissä asuvat lajitoverinsa. Luomu on eläinystävällinen valinta.

Luomukanat ruokitaan luomurehulla, saattavat elää pienissä häkeissä. Vapaat kanat elää vapaammissa tiloissa, mutta syövät normi rehua. Onnellisesta kanasta en tiedä määritettä. Joskus noista oli vertailua lehdessä, varmaankin Hesarissa. Siitä oli kuitenkin kyse, että mikä on eettisesti oikeimpia munia ostaa. Selkeää vastausta ei ole, vaan pitää miettiä mitä itse arvostaa. Kun olis vapaan, onnellisen luomikanan munia, niin taitais olla täydellisiä :)

Niitä on pakko saada mutta noiden hedelmien ja kasvisten suhteen voin joustaa sen verran että valitsen niitä mitkä sillä hetkellä on halvimpia

Lainaus:

Luomukanat ruokitaan luomurehulla, saattavat elää pienissä häkeissä. Vapaat kanat elää vapaammissa tiloissa, mutta syövät normi rehua.
http://www.irtimunmunista.fi/luomu.html

http://www.irtimunmunista.fi/lattiakanala.html

http://www.irtimunmunista.fi/hakkikanala.htmlTuo lattiakanala tarkoittaa sitä tuotantomuotoa, jota te kutsutte vapaaksi, ei se kovin vapaata ole. Luomu on se oikea valinta kun munia ostatte.http://www.irtimunmunista.fi/esite-nettiin.pdf

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat