Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Turvavyöistuimista kokemuksia

Vierailija

Pojan siirtyminen turvaistuimesta turvavyöistuimeen on ajankohtaista. Mies on tutkinut pari viikkoa kaikenlaisia testejä ja on päätynyt Concord Lift evo pt turvavyöistuimeen. On voittanut monia testejä. Onkos kellään istuimesta kokemuksia käytännössä?

Kommentit (7)

Vierailija

Meillä niitä on kaksinkappalein takapenkillä. Loistotuoleja ovat, voin suositella!!! Meillä on mökki 500 kilometrin päässä mutta matka ei ole tullut noissa istuimissa esteeksi, kun ovat niin hyvät istua. Naapurin muksulla on Gracon penkki ja siinä ei heillä viihdytä 50 kilometria pidemmälle, hämmästelivät mikä ero niillä pehmusteilla voikaan olla. Concordin saa kätsästi myös makuuasentoon, jos lapsenne vielä päikkäreitä ottaa! Ja ne sivutuet on tosi hyvät.

Vierailija

Olipas hyvännäköisiä istuimia!Ja anteeksi vaivasta - en ole mikään surffausguru :( Musta tuntuu, et en ikinä löydä mitään ja siksi otan mielelläni valmiita linkkejä, jos joku niitä osaa laitella.

Vierailija

matkustamme todella paljon pitkää matkaa ja mitään sanomista ei ole tullut lapsilta. Hyvät on nukkua, koska selkänojaa saa säädettyä makuuasentoon. Suosittelen.

Vierailija

Kokemusta on nyt noin kahden kuukauden osalta ja suosittelen lämpimästi. Turvallinen, helppokäyttöinen ja erittäin laadukkaat materiaalit. Negatiivista sanottavaa ei ole. Tyttökin tykkää ihan täysillä, kun sai istuimensa hempeän vaaleanpuna-harmaan värisenä :)) Autoonmeno on helpottunut kummasti, kun ei tarvitse kuin muistuttaa siitä ihanasta prinsessatuolista, joka autossa odottaa -avot!!

Vierailija

Meillä oli 2x Britax römer kid ja 1x Maxi Cosi Rodi ja ei voi puhua samana päivänäkään, jälkimmäinen oli hurja paljon parempi.

Vierailija

Jos toi on kert hyvä istuin... mä luulen, et se menis ku nenä päähän meidän tytölle. Järkyttävä vaaleanpuna-kausi meneillään :-O

Uusimmat

Suosituimmat