Vierailija

.

Kommentit (9)

niin silloin oli vaipparoskis, koska en jaksanut lähteä alakertaan ja ulos kiikuttamaan, mutta nyt kun talossa on parveke niin vaipat laitan parvekkeelle kannelliseen roskikseen, mutta kesällä kyllä käytän tuota vaipparoskista koska lämpimällä alkaa niin nopeesti roskis haiseen ja on kyllä vaipparoskis ollut hyvä. En antaisi sitä pois. Mutta tiedän, että sellaisiakin ihmisiä on jotka sitä ilmankin pärjää :)

Mutta itse kyllä tykästyin siihen kun sellaisen sain. Roskis todellakin oli hajuton eikä tarvinnut kokoaikaa olla tyhjentämässä ja säätämässä hedelmäpussien kanssa. Vatsasyntyneellä se nyt ei paljoa hyödytä kun hajut ei oo niin kauheat, mutta kiinteitä syövällä miellyttävä ratkaisu.Tavallinen poljinroskis on ihan hyvä vaihtoehto, mutta se kyllä täytyy tyhjentää päivittäin tai löyhkä on sietämätön!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On ollut ehkä parhaita hankintoja tuo Sangenic-vaipparoskis ;)

Varsinkin nyt, kun lapsi 10kk syö jo kiinteitä, on vaipassa melkoiset aromit.

Keittiön roskiksessa on kansi, ja se on melko pieni, joten se pitää joka tapauksessa vaihtaa usein. Vauva kakkaa noin joka toinen tai kolmas päivä, joten menee suunnilleen roskiksen normaalissa vaihtorytmissä.

Meillä on ollut sellainen vaipparoskis, mutta se jäi aika vähälle käytölle, koska se haju roskista tyhjentäessä oli jotain niin kamalaa! Lapsi on jo pitkään syönyt kiinteitä, ja kakka on sen verran kovempaa, että sen voi tiputtaa vessanpönttöön. Ja sitten vaippa ihan tavalliseen kannelliseen poljinroskikseen. Eikä muuten haise yhtään, mutta varmaan sekin riippuu vähän roskiksen mallista.Mun mielestä ne muovipussirullat mitä noihin vaipparoskiksiin on vähän turhan hintavia, ja jotenkin järjetöntä touhua muutenkin.Mutta jokainen tekee niinkuin itse parhaaksi näkee, tietenkin. Ilmankin pärjää oikein loistavasti :)

joten aika vähäiselle käytölle jäi. Helpompi oli laittaa vaipat tavalliseen roskikseen ja sitten viedä sitä roskista vähän useammin ulos. Tuli samalla saatua vähän ylimääräistä hyötyliikuntaa, kun asuttiin viidennessä kerroksessa. Toisen lapsen kanssa en sitten enää käyttänyt Sangenic-roskista ollenkaan, kun oltiin muutettu omakotitaloon ja kakkaroskiksen sai lykättyä terassille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat