Vierailija

Hartsa vetää epoo, jää kiinni ja sit hävettää niin perkeleesti!

Kommentit (3)

Vierailija

Harry kuulee hirnyrkeistä Dumbledorelta, käy tämän kanssa yhden piilopaikassa, mistä alkuperäinen hirnyrkki on kuitenkin viety pois ja jätetty viesti tilalle; he palaavat Tylypahkaan missä kuolonsyöjiä on tunkeutunut paikalle; Dumbledore on heikkona hirnyrkki-insidentin jäljiltä kun joutui juomaan myrkkyjuomaa siellä; Harry on tornissa näkymättömyysviitan alla piilossa kun Draco uhkaa tappaa Dumbledoren, mutta ei kykene siihen, jolloin Kalkaros tulee ja tekee sen ja pakenee. Dumbledore haudataan, Harry päättää skipata koulun vikan vuoden ja lähteä etsimään hirnyrkkejä ja tuhoamaan niitä ja Ron & Hermione päättävät lähteä kaveriksi. Lisäksi Harry ja Ginny alkavat styylata jossain vaiheessa kirjaa.

Vierailija

Ylhäällä tornissa Dumby ei puolustaudu, vaan suojelee Harryn, ja Draco riisuu Dumbyn aseista. Nämä seikat olivat myöhemmin tärkeitä. Ja hirnyrkissä olleen viestin oli allekirjoittanut R.A.M. (suomenkiel kirjassa siis)

Vierailija

Voisiko joku ystävällisesti muutamalla sanalla referoida toisiksi viimeisen Harry Potterin lopun? Kun ei millään muista, mitä tapahtui, eikä ole kirja saatavilla just nyt.

Kiitos!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat