Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Etäisä toi lapselle synttärilahjaksi käytetyn esineen. Oli käärinyt

Vierailija

lahjapaperiinkin sen. Käyttöohje oli suttuinen jne. Sattumoisin tapasin miehen veljen kaupungilla ja hän kysyi, että mitäs lapsemme tykkäsi siitä "Jennan" vanhasta tavarasta, johon hän oli kyllästynyt ja se oli vaan turhaa pölyä keräämässä.Mitä mieltä olette tällaisesta? Lahja ei ollut lapselle erityisen mieluinen, ei toki ole sitä haukkunutkaan enkä minäkään tietysti hauku. Onko outoa, pihiä, piittamatonta vai mitä käytöstä tuollainen kenkkääminen omalle lapselleen?

Kommentit (6)

Vierailija

Ilmeisesti joku toinenkin isä sitten antanut käytetyn lahjan.Mutta mitä mieltä siis olette käytetyn (sukulaiselta jääneen turhakkeen) antamisesta lahjaksi lapselleen? ap.

Vierailija

mutta ihmiset ovat erilaisia ja arvostavat eri asioita.. Saatiin kummilta laatikollinen legoja synttärilahjaksi ja olivat mieluisia. Tiiän, että uutena ne olisivat maksaneet tuhottomasti.Mutta voithan vaatia isältä uuden lahjan, jos noin risoo..fanny

Vierailija

Itse ostin pojalleni käytetyn x-boxin, sillä uuteen ei rahoja riittäisi. Poika oli onnellinen, kun sai, mitä ei edes uskonut toivoa!

Vierailija

toivonut tätä lahjaa. Ja pidänkin eri asiana, että ostaa käytetyn lahjan kuin antaa sukulaisen turhakkeen, jonka mielestäni voisi antaa muutoinkin. ap

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat