Kummipoika 7v1kk ei uskalla olla yksin, onko outoa?

Vierailija

Äiti ei voi viedä pyykkiä, ei hakea postia, ei mitään. Lapsi ei uskalla olla yksin HETKEÄKÄÄN. Onko muita samanlaisia? Eikä tuonikäisen pitäisi jo osata olla edes pikkuhetkiä yksin? Miten opettaa yksinoloa?Oma lapsi 6v 11kk on ollut 5-20min joskus jo yksin kotona eikä siinä tunnu olevan minkäänlaista ongelmaa.

Kommentit (6)

Vierailija

Siihenkö asti pitää järjestää hoitaja kotiin, kun käy 10 minuuttia kaupassa? Eikö se suhteellisuus tässäkin asiassa ole hyvä?

Minusta 7-vuotias voi jo olla HETKEN yksin.

ap

Vierailija

kaikki on suhteellista.monessa muussa euroopan maassa taas on ihan laitonta jättää vielä tuonkaan ikäistä tai vanhempaa yksin kotiin ilmna valvontaa, saa näs syytteen heitteillejätöstä. suomi on niitä harvoja maita joissa edes tuon ikäisten sallitaan kulkea yksin kouluun jne.

mutta on se hyvä että suomen lapset pakotetaan itsenäistymään pienenä ja nuoret voi sitten niin hyvin...

Vierailija

Anoppi ei voinut jättää 16(!!!) vuotiasta tytärtään 4 tunniksi yksin illalla, klo 20.30- 01, kotia. Olisi pitänyt tulla vahtimaan lapsia meille. Lapset piti sitten raahata heille yöksi ja herätää aikaisin aamulla, kun porukka lähti töihin. Onhan se tietysti parempi ettei 16 v tarvitse yksin nukkua, kuin herätää 4 ja 6 vuotiaat ennen sian pierasua!!!

Vierailija

Ei kuulemma pelkää ja on yksin jos on pakko.

On totutettu pikku hiljaa 5v asti.Kannattaa jättää katsomaan jotain ei pelottavaa lasten ohjelmaa vähäksi aikaa kun vie roskat tai jotain. Silloin ei kerkeä alkaa pelkäämään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat