Vierailija

35-v., lapsia kaksi. E-pillerit (Mercilon) tällä hetkellä. En halua hormonikierukkaa, koska pelkään aknen pahentumista ja se vierasesineen ajatus kohdussa jotenkin häiritsee... Tällä hetkellä olen suht tyytyväinen, koska ei mitään ihmeempiä sivuvaikutuksia mutta ei kai noita pillereitä vaihdevuosiin saakka voi käyttää.... vai voiko? (En tupakoi enkä ole ylipainoinen, ei veritulppia itsellä tai suvussa).

Sivut

Kommentit (40)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tällä hetkellä ehkäisynä luotetaan yksinkertaisesti raskauteen ja ollaan tyytyväisiä. välissä oli hormonikierukka, johon olin kyllä tyytyväinen, joten sitä varmaan harkitaan sitten uudestaan kunhan tarvitsee taas miettiä asiaa. Toisaalta en tiedä montako noita sais tulla, miehen mielestä ei välttämättä tarvis enempää mut ei varmaan olis maailmanloppu vaikka tuliskin, mä taas en oikein tiedä kumpi se maailmanloppu olis - että tulis enempi vai että ei tulis :)onneks on varmaankin vielä jokunen vuosi aikaa miettiä asiaa.

Ehkäisynä varmat päivät ja kortsu erityisen epävarmoina päivinä.

En ole erityisen tyytyväinen, taas raskaana. Mutta mikään "oikea" ehkäisykään ei kiinnosta.

niin no.. tässä ollaan vähän rajamailla haluammeko lisää lapsia vai emme. joten kondomeilla pelataan toistaiseksi, se ei kyllä todellakaan ole kivaa. kierukan (kupari) laitan jos päädymme siihen että lykätään vauvan tekoa muutamalla vuodella.

Oli kuparikierukka lasten välissä ( puoli vuotta ), ja silloin tuntui kamalalta. Mm oviskivut olivat suoraan helvetistä, mutta noi pillerit tekee mut kiukkuiseki ja heikkohermoiseksi :/Sterilisaatiota en halua, en tiedä haluanko vielä lapsia. Tai siis tuskin haluan, mutta en halua sulkea sitä vaihtoehtoa kokonaan pois.

olen erittäin tyytyväinen. Miehen oma päätös, halusi tehdä jotain omasta puolestaan kun minä olin lapset synnyttänyt niin hän hoiti sit ehkäisyn sen jälkeen.

Ehkäisynä oli tässä tokan ja kolmannen välissä hormonikierukka, joka tuli sitten itsekseen ulos. Se pahensi migreeniä ja PMS-oireita. Hyvää oli se, että painoa oli helppo hallita. En voi enää laittaa, kun migreenini on aurallinen. Sen kierukan jälkeen kokeilin huonolla menestyksellä ehkäisyrengasta. Tulin siitä ihan hulluksi. Ennen lapsia kokeilin myös puoli vuotta pillereitä ja niistäkin tulin vähän hulluksi. En oikein tiedä, mitä keksisi tämän kolmannen jälkeen...

4v. lapsi, ei ehkäisyä, mutta ei seksielämääkään. Siihen olen tyytyväinen ettei tarvii miettiä ehkäisyä, mutta seksielämän puuttumiseen en ole. Tosin olen sinkku, joten se ei ihan hirveesti vaivaa ja aiheuta kärhämää.

Lainaus:

Eihän se miehen sterilointi ole kuin pikku nipsaisu paikallispuudutuksessa muutenkaan, ei edes mikään oikea leikkaus... jos oikeasti haluatte ehkäistä lisälapset, harkitkaa nyt vakavasti. Ei ole lapsillekaan oikein syntyä taakaksi ja harmiksi...
lisälapset eivät enää paljon taakkaa ja harmia lisää :) Ainoastaan raskaana oleminen tuottaa minulle todellista harmia, mutta se on onneksi rajallinen aika. Olen hyvin ylpeä jokaisesta lapsestani, sitä ylpeämpi mitä isommasta (valmiimmasta) on kyse. Ihania otuksia minä olen tuottanut!Ja taitaa sillä miehelläkin olla joku kammo... on kahden viimeisen raskauden jälkeen puhunut että kyllä hän nyt menee mutta ei vaan saa aikaiseksi ;)

Lainaus:

Siis ei sovi (eli oletko kokeillut jotain) vai ei vaan "huvita"? Onko nuo lapsenne siis toivottuja vai vahinkoja, montako vielä aiotte hankkia? Onko lapset ja raskaaksi tulo keino vältellä jotain muuta, esim. töihinmenoa tms.?Siis en kysy piruillakseni vaan ihan mielenkiinnosta ja ymmärtääkseni ajatusmaailmaasi, itse kun haluan hallita ihan kaiken elämässä, mitään ei satu koskaan "vahingossa"...
Siis minkäänlaisia hormoneja en halua käyttää, enkä myöskään kierukkaa. No mitä jää jäljelle? Sterilointi ehkä, mutta toistaiseksi leikkauskammoni on pitänyt sen vaihtoehdon poissa. Raskauksia yritetään vältellä, mutta tiedostetaan että voi tulla ja kun tulee niin niellään vaikka sitten nikotellen. Vain yksi lapsista on tekemällä tehty (kolmas).

Nuorena lapset olivat myös hyvä keino välttää töihin menoa. Tarvitsin vähän kypsymistä ennen kuin uskalsin mennä töihin. Mutta nyt olen menossa töihin jo kuin vauva on parikuinen, mies jää kotiin.

Minä en usko että elämää voi kuitenkaan hallita, en edes kovasti yritä ;)

nuorin 4kk. Nykyään kortsu ja varmat päivät. Aiemmin hormonikierukka, jonka käytön aikana tulin raskaaksi. Harkinnassa kuitenkin se uudelleen. Muuten oli pirun hyvä, mutta tulin raskaaksi =).... nyt ajateltuna sekin oli ihana juttu =)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat