Vierailija

jo parin kuukauden päästä synnytyksestä? Miten evoluutio ei ole karsinut näin huonoja maidontuottajia? Eihän ennen ollut mitään maissivellejä tms.

Sivut

Kommentit (46)

Ehkä äidinvaistot ovat aina olleet samat eli äiti on pitänyt lapsensa hengissä keinolla, millä hyvänsä:) Tällä kehityksellä lienee mahdotonta kuolla sukupuuttoon.

kaikella sitä voi joku päteäkin. Jollain se epäonnistuu vain omaa tietämättömyyttä, mutta todellakin on olemassa naisia, joilla maidon tulo loppuu. Jos niin ei tapahtunut sinulla, sitä voi silti tapahtua. Tämä voi tulla yllätyksenä, mutta kaikkien elämä ei mene niin kuin sinulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No eihän ne kehitysmaiden lapset siinä tississä roikkuessaan kasvakaan, ovat samankokoisia 3-vuotiaina kuin meillä 1-vuotiaat. Ja äidit näyttävät luurangoilta.

varmaan myös jos jollain ei tullut maitoa, kylän tai yhteisön joku toinen imettävä äiti imetti myös vieraan vauvan.

yhteisöllisyys toimi tässäkin asiassa.

ja tosiaan - vaikka millaisia sokerivesi-laimennettu lehmänmaito korvikkeita on annettu iät ja ajat, ennen kuin nestle ja muut firmat keksittiin ja keksittiin terveellisempiä korvikkeita, joilla mm. lapsikuolleisuus väheni

Nääs, kun oikeesti kaikilta ei tule maitoa, ei vaikka kuinka tahtoisi, ja yrittäisi ja tekisi kaikkenssa. Ja vielä : kaikkien ei pitäisi imettää - todella allergiset vauvat pitäisi saada erikoiskorvikkeen pariin nopeasti, ennen kuin äidinmaito aiheuttaa heille vielä pahemmat allergiat. Ja se äidinmaito niitä voi todella aiheuttaa, jos lapsi on moniallerginen ja altistuu äidinmaidon kautta ties sun mille ruoka-aineille. Paitsi tietty av:n täydelliset mammat vetää siinä vaiheessa itse 2 - 3 sopivaa ruoka-ainetta puoli vuotta, että vaan voivat imettää, mutta me vähemmän täydelliset annetaan siinä vaiheessa korviketta..

kasvaa, kun lapsikuolleisuus on ollut ennen suurempi? Naiset eivät muuten tieten tahtoen synnyttäneet synnyttämistään; ehkäisyä ei ollut tai se oli kehnoa. Vain korkea-arvoisten jälkeläisillä oli merkitystä.

kuulemma imettävät toistensa lapsia.

Lisäksi tuttavat voivat imettää toistensa lapsia.

Ruandalainen kaverini kertoi, että yksi hänenkin lapsistaan oli kuollut, kun HIViä sairastanut sukulaisnainen oli imettänyt vauvaa äidin ollessa vaikeasta synnytyksestä heikkona. kuulemma imettävät toistensa lapsia.

Isoäitini imetti omansa lisäksi myös siskonsa lapset. Ihan sillä keinolla pärjättiin ennen muinoin. Yleensä kelpasi myös naapuri, tuttava tai ihan kuka vaan jolta tuli maitoa.

Sitten tietysti oli sellaisiakin joille annettiin lehmänmaitoa, ne lapset monesti kuolivat.

Mun äidille on hörpytetty soijamaitoa (ja osteoporoosi on..), mies on saanut 'vesimaitoa' eli puolet vettä, puolet lehmänmaitoa, ripaus sokeria. Myös naapurin rouva on saattanut käydä imettämässä, tai piika.Ja mihin perustat väitteesi, että nykyisin monelta loppuu maito? Kuinka monelta? Jos vaikkapa täällä on aiheesta keskustelua, niin eiköhän siihen osallistu juuri ne (harvat) kenelle tai kenen tutulle niin on käynyt. Vai olisiko järkeä mennä tuollaiseen keskusteluun hehkuttamaan, että kyllä mulla ainakin maito virtaa..?

Koska on keksitty äidinmaitoa vastaava aine. Ei varsinkaan länsimaissa vauva ole enää riippuvainen vain siitä oman emon maidosta.

Ei pingviinikään tarvitse siipiään lentämiseen joten ne ovat surkastuneet pieniksi "eviksi" joita käytetään vain uimiseen.

naisia. Siinä onkin yksi syy, miksi siellä AIDS leviää niin tehokkaasti.

Suomessahan imettäjät kiellettiin noin 80 vuotta sitten kupan leviämisen estämiseksi.

ja siksi ei ole kuollut sukupuuttoon, kun tyhmät ihmiset maksaa siitä mitä saisi jos vähän käyttäs homamn eteen työtä. Ja näitä tyhmiä ihmisiä sitten rahallisesti käytetään hyväkseen.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat