Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Sivut

Kommentit (115)

Formula on aivan turhaa! Saastuttaa kamalasti! Se polttoaine, mitä käyttävät, maksaa tolkuttomasti samaten ne kaikki varaosat ja renkaat. Todella saastuttava urheilumuoto. Aivan turhaa pörinää ja rahanhaaskausta. Ei miään järkeä. Jonnekin kehitysmaahan rakennetaan formularatoja, kansalaiset näkevät nälkää ja sitten sinne raijataan joku formula-sirkus kerran vuodessa. Kuvottavaa!Kimi Räikkönen ja Häkkinen ovat ihan tyhjäpäitä ja en huolis vaikka ovat sikarikkaita.

Mua alkoi ärsyttämään toi siistijöiden mollaaminen. Jos meillä duunissa ei olisi niin taitavia ja päteviä siivoajia, olisimme kusessa. Emme voisi tehdä töitämme. MRSA ja muut leviäisi kulovalkean tavoin. Upeaa työtä, joka siivoustyön sektorilla. Hukkuisitte kakkaan, joka puolella!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tai tämä tuntuu olevan "hyvä" mitäänsanomaton nimitys sellaisille nuorille, kouluttamattomille ihmisille, jotka joskus ovat olleet esittelemässä Persil-pesujauhetta Citymarketissa tai ovat kerran juontaneet Kälviän kunnan tenavatähtikisat. Yleensä nämä hakevat vielä paikkaansa, ja yrittävät päästä helpolla hienoon elämään kiinni. Ja jos ei muuta, niin ainahan voi mennä Big Brotheriin. Kuinkahan monta "promoottoria" siellä viime syksynäkin oli?

Kielen tutkijat, historian tutkijat ja kaikki muut vastaavat. Ymmärrän että tutkitaan asioita mitkä voi muuttua, mutta oikeasti kuka maksaa jollekkin tutkin-kuinka-pulut-suhtautuvat-kesän-tuloon-kaivopuistossa-tutkijalle? Ja ketä oikeasti kiinnostaa?

kaikki ammatit huijaavat työllään ihmisiä. Todellisuudessa neljän ensi mainitun työ ei tuota ihmiselle mitään terveyttä tai kauneutta edistäviä vaikutuksia. Homeopatiasta ei ole mitään hyötyä, pelkkää huijausta, johon saadaan ihmiset käyttämään paljon rahaa. Naprapaateista tai kiropraktikoista voi olla hetken apua, mutta todellinen taustalla oleva ongelma jää hoitamatta. Kosmetologit voi poistaa näppyjä kasvoista, mutta suurin osa heidän mainostamistaan tai käyttämistään tuotteista ei kyllä auta yhtään mihinkään. No, ripsivärillä saa itsensä kauniimmaksi, mutta kaikenmaailman voiteet on aivan puppua. Puhelinmyyjiä ei tarvitse edes perustella.T: 26Lainaus:

Lainaus:

Homeopaatit, naprapaatit, kiropraktikot, kosmetologit, puhelinmyyjät...

kaikki nämä todellisten turhuuksien markkinoilla leipänsä ansaitsevat. Kukaan ei heitä kaipaisi jos mm. nämä ammatit maan päältä katoaisivat.

ammattiurheilijat, rallikuskit yms.

Ilmankin noita pärjäisi vallan mainiosti.

Tosin työllistävä vaikutushan ainakin rallikuskeilla on kun laksee tallihenkilökunnan yms..Mitä tulee edellämainittuihin viljanviljelijöihin niin niitäkin on kahta porukkaa, toisilla on se on ammatti ja hoitavat sen kunnialla mutta sitten on niitä ns. näennäisviljelijöitä, esim meilläpäin yksi pappa on luomuviljelijä, paljon pinta-alaa ja lisää haalii. Kun on luomussa kulut on pienemmät kun ei osteta apulantaa, eikä kasvinsuojeluaineita(joitakin luomullekin on olemassa). Tää papparainen kylvää keväällä sen pari viikkoa, syksyllä myy viljat pystyyn, nostaa vaan tuet ja rahat viljasta, osa maista on rehulla jolloin menee sen kolme kesää ettei tarvii syksyllä edes kyntää...

ja on tuttu ukkeli ja meillä on itellämme maitotila että joku käsitys viljelystäkin löytyy.

Tuota pidän turhana, tosin tavallaanhan on aika viisas...

ja on samanlaisia muitakin mutta suurinosa toki viljelijöistä on asiallista porukkaa mutta harmittavasti näitä keplottelijoita on joiden vika sitten vähän taitaa olla kaupunkilaisetn kateus Eu-tuista...

Lainaus:

ole taiteilijoita yleensä mollannut vaan nimenomaan taiteilijoita, jotka saavat yhteiskunnan rahaa siihen yleensä aika onnettomaan taiteiluunsa. Jos joku haluaa tehdä käsivaravideoita vihreällä mönjällä hierotusta kaveristaan, joka Hervannan vesitornin juurella tekee palvovia liikkeitä kohti sitä vesitornia niin siitä vaan, mutta jos minä joudun maksamaan verorahoistani kyseisen "taiteen" tekemisestä, en enää koe toimintaa kovin järkeväksi.
Verinen kuukautisrätti lätkästään vitriiniin ja kuskataan kiasmaan. Siitä sitten maksetaan oikealle ja vasemmalle rahaa kuin roskaa valtion kassasta. Ainiin, sehän on se valtion kassa johon rahaa vain tulee "se ei ole keneltäkään pois" vai miten ne puollustelijat sanovatkaan ;)

Mutta en enää, koska kyllästyin siihen jatkuvaan tuotteiden tuputtamiseen. Sillä ei todellakaan ole mitään vaikutusta, että sanoo, ettei halua ostaa mitään. Siinä vaiheessa luottamukseni kosmetologeihin on mennyt kokonaan, kun ilmoitan heille olevani hajusteallerginen. Sen jälkeen nenän alle tungetaan erilaisia purkkeja, jotka tuoksuvat vain niin miedosti. Allergia on allergia, ei silloin sitä pientäkään määrää voi käyttää. Kukaan ei koskaan osaa vastata kysymykseen, onko juuri siinä hajusteessa juuri sitä ainesosaa, jolle olen testatusti allerginen.T: Nro 26

Lainaus:

Kun olet lääkäri niin myös tiedät tuotteiden inci-listat?!Aikalailla samoja tuotteita myydään kosmetologeilla ja apteekeissa,melkeinpä samoissa hinnoissa mutta erona se että kosmetologi saa leipänsä myymällä kun taas isojen apteekkien talous ei notkahda siihen jos ei saa myytyä yhtä abobase-rasvaa.

Voisit käydä tutustumassa kosmetologin työhön ja voit heti alussa sanoa että et ole ostamassa tuotetta,silloin voit keskittyä hoitoon joka on kaikinpuolin luksusta ja mieltä rentouttavaa.

maksamaan ruuasta paljon enemmän kuin nykyään, kö?En oikeasti usko että valittajat maksaisivat ruuasta niin paljon kun oikeat tuotantokustannukset ovat. Toinen vaihtoehto näille ruikuttajille olisi syömättä jättäminen mutta eipä sekään taida tältä häviäjäsakilta onnistua.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat