Millä ihmeellä saa lasten sormet ja varpaat pysymään lämpiminä??

Vierailija

.

Kommentit (7)

Vierailija

Jalkaan vain villasukat, ei mitään puuvillaa alle. Käteen villalapaset rukkasten alle. Rukkaset sellaset etti ole liian pienet.

Myös kenkä on oltava tilava, jotta sinne jää ilmaa lämmittämään.

Vierailija

Pelkt hyvät rukkaset eivät riitä, pitää olla muutenkin lämpimät vaatteet eli lämpimät alusvaatteet, pitkikset ja paita, villatakki+housut, paksu hattu, kauluri/kaulahuivi, ja tuulenpitävä ulkoilupuku.

Vierailija

ja lapset olivat ulkona 3 tuntia, kummallakin oli todella lämpimät varpaat ja sormeet sisääntullessa. Jaloissa oli ruskovillan ohut villasukka ja vikingin goretexit, käsissä reimatecin talvihanskat.

Vierailija

suosittelen lämmöllä kutomaan lapaset ja sukat alpakkalangasta!!Lankana aika ohutta ja aivan ihanan pehmoista pitää meillä ainakin vauvan kädet ja varpaat lämpimänä, eilen vauva, tai kai se on jo taapero 1v., nukkui kolmatta tuntia rattaissa -15, kädessä oli alpakasta neulotut tumput ja ihan äippäpakkauksentopparukkaset ja kädet oli ihan hikiset kun tuli sisälle.Lankakaupassa myyjä kehui alpakkalankaa lämpimämmäksi kuin villa tai merinovilla, ja on kyllä paljon mukavamman tuntuista pienen ihoa vasten kuin normi villalanka.

Vierailija

Meillä poika ja tyttö.

Vaikka ois tismalleen samanlaiset vaatteet, niin pojalla hikiset kädet, mutta tytöllä kylmät. Tytöllä onkin vissiin huono tuo ääreisverenkierto, sillä on sormet kylmät sisälläkin (ja varpaat).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat