Onko kenenkään koululainen ollut seurakunnan järjestämissä kesäkerhoissa?

Vierailija

Mihin kellonaikaan alkavat ja loppuvat? Onko kenelläkään kokemuksia Vantaan seurakunna järjestämistä? Ekaluokkalaiselle mietin ensi kesäksi toimintaa, mutta on aika vaikeaa jos eivät kestä koko päivää sillä töistä ei niin vaan pääse hakemaan kesken päivän.

Kommentit (5)

Vierailija

Ei ainakaan täällä meillä ole mitään kesätoimintaa kouluikäisille ja kesäkerho kuulostaisi hyvältä vaihtoehdolta, jos vaikka sellainen saataisiin alkukesäksi järjestettyä...

Vierailija

Vantaalla on eri seurakunnilla erilaisia (ja -nimisiä) kesäkerhoja lapsille. Kouluikäislle tarkoitetut kestävät yleensä 5-6h (esim. 9-15 tai 10-15/16). Joillakin on tarjolla myös lounas ja toisiin kesäkerhoihin viedään omat eväät. Maksut myöskin vaihtelevat ja riippuvat usein tuosta ruokailun järjestämisestä. Kannattaa katsastaa myös oman (tai naapuri) seurakunnan kesäretket; ne ovat yleensä koko päivän kestäviä ja hinnoiltaan edullisia. Retkillä on turvallisuusasiat kunnossa ja riittävästi aikuisia mukana. Tarkemmin asiaa voi tiedustella vastaavilta työntekijöiltä, yleensä lapsityönohjaajalta (kouluikäisten kesäkerhotoiminnasta vastaavat henkilöt vastaavat myös ko. seurakunnan iltapäiväkerhotoiminnasta). Tällä hetkellä seurakunnissa työstetään viime vuoden tilastoja ym. juttuja, joten kesätoiminnasta saa tietoa vain soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

Vierailija

Katso vantaan seurakunnan nettisivuilta, luulen, että ajankohtaista- tai toiminta-palstalta saat vastauksen.

Jos ei kuitenkaan löydy, soittelepa vantaan seurakunnan kirkkoherranvirastoon. Siellä tietävät varmasti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat