Vierailija

erityisesti mellunmäen-kontulan-vesalan ym. suunta!

Täältä on tulossa 3 uutta asukasta,kertokaa(kehukaa)kotiseudustanne!

Kommentit (11)

mukavan rauhallista ja kivat ulkoilumahdollisuudet. Hyvät päiväkodit ja hyvä koulu - Mellunmäen ala-aste. Metroaseman lähistöllä saattaa olla levotonta joskus, mutta häiriöt eivät ylety sen pidemmälle. Ostari on vanha ja huonot palvelut, kirppis, Alepa ja Mellari (joku kerhohuone, en ole koskaan käynyt) + joku paikallinen räkälä. Hyvät liikenneyhteydet. Meidän perhe on viihtynyt hyvin, muutettiin tänne 2006.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kontulssa kaikki lähellä koska ostarilta löytyy kaikki oleellinen ja itis kanssa ihan vieressä.. Ei näy niitä hörhöjä ne pesii vaan omissa asunnoissaan ja niitä on joka paikassa.. Kaunis paikka tää kontula mun mielestä, koska luontoa on säästetty aika paljon jos vertaa stadiin.. Kivoja puistoja lapsille ja ihan rauhallinen paikka asua. Ei oo mitään huumehörhöjä jos ei ite liiku niissä piireissä.. 12 vuotta kontulassa asunu eikä koskaan oo ongelmia ollu enkä ikinä puistoissa tai muualla oo niihin paljon pelättyihin piikkeihin törmännyt.

Tosi kiva paikka lapsiperheille asua, ihmiset on sosiaalisia ja puistoissa saa aina seuraa muilta äideiltä. Ei tää oo niin paha paikka ku ihmiset antaa ymmärtää. Täällä asuu enemmän lapsiperheitä koska ei yleensä oo lasten kanssa varaa muuttaa kalliisiin asuntoihin hienolle alueelle ja tykkään että on elämää ympärillä. Rauhassa saa kulkea vaikka keskellä yötä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat