Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Vai onko lapsi vain kasvanut niin, etten enää löydä mitään. Stockalta olen yleensä löytänyt vaikka mitä, mutta sieltäkään ei löytynyt juuri mitään. tuntui, että vain 110 cm ja sitä pienempiä kokoja oli joka paikassa tarjolla.

Kommentit (2)

Musta taas on tuntunut, että alet on olleet oikein hyvät, paitsi eivät ole vielä kaikkialla alkaneetkaan, mutta se on totta että Stockalla on ollut jotenkin nuivaa tuo aletarjonta. Liekö ihmiset ostelleet jo paljon silloin kun sai -20%? Kenkiä oli kyllä Stockalla harvinaisen hyvin, paitsi tietty niitä isoja kokoja, joita isommalle pojalle olisin halunnut. Mut pienemmälle löysin useat kengät ja hyviä merkkejä.

Kävin katsastamassa Kampin valikoimat erityisesti lapsille. Pikkuväen ale oli kyllä tosi huono. Kaikki oli mielestäni ihan sekaista. Ja esim. Ticketin valikoimaa ei oltu ollenkaan alennettu. Olisin ostanut tytölleni Kennita talvitakin (hopeanvärinen). Ei yhtään alennettu ja myyjäkin oli kuin seipään niellyt.Liekö huono päivä:( Joten kun pääsin hotelliin niin tilasin Kuperkeikasta ja ale samaan takkiin 40%.

Name it liikkeessä paljon kivaa ja halvalla.Siitä heille +++++++++++++. Meidän lapsilla on vaan nyt niin paljon vaatteita, että en viittinyt ostaa ensi vuodeksi talteen.

Timben liikkeessä oli alennettu hyvään hintaan, mutta en käynyt nyt sisällä kun ei ollut tarvetta ostaa mitään.

Noin yleensä arvioisin, että nettiliikkeissä paremmat alet tällä hetkellä. Olenkin vissiin kyllästänyt itseni niin nettiostelulla, ettei tehnyt hirveästi mieli edes kierrellä tuolla ihmisviidakossa. Liekö flunssalla osuutta asiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat