Vierailija

irtisanottu tuotannollisista syistä, tästä lamasta johtuen

*huoh*

Kommentit (6)

lomautuksen aikana ja sinä olla töissä?!

vai pitääkö teidän molempien maata kotona?

Jos mies on kuitenkin tehnyt osansa, kun on ollut mahdollista niin eikö nyt olisi oikeasti sinun vuorosi kantaa vastaa, jos kerran töitä on eikä piiloutua hellan taakse??!!

Menoksi lasketaan asuntolainan korot, ei lyhennystä. Muita lainoja ei huomioida mitenkään. Muut asumiskulut huomiodaan myös menoina (sähkö, vesi, vakuutus yms.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

- perheen isä työtön

- äiti hoitovapaalla mutta menossa töihin

- asuntolainaa, autolainoja onEli jos ei asu vuokralla, vaan maksaa omaa, niin voiko ylipäätään jäädä silloin hoitovapaalle jos toinen työtön? Muutamaksi kuukaudeksi vaan. Onko kenelläkään tietoa?

Vähän pelätään, että ei kai olla väliinputoajia. Ei ois mitään hätää jos oltais vuokralla mutta kun oma asunto, niin mietitty vaan, että onko varaa ylipäätään jäädä kotihoidontuelle jos mistään ei saa mitään ekstraa, kun kerran on oma / pankin asunto, eikä vuokraa vaan laina. Sitten kyllä lainat taas hoituu kun palaan töihin, mutta puolisen vuotta olisi tarkoitus olla kotona, jos vaan tuota toimeentulotukea saa.

hyväksyvät asumiskuluiksi vaan lainan korot ja sähkön + veden. Sitä en sitten tiedä mitä mieltä ovat sinun kotonaolostasi jos mieskin on työtön. Mutta toisaalta, työttömänhän kuuluu hakea täysipäiväisesti töitä eikä hoitaa lapsia. Senhän takia esim. työttömyyskorvausta ja kotihoidontukea ei makseta päällekäin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat