Vierailija

Tuntuu että aiemmin tavara kävi paremmin kaupaksi. Ennen tavara suorastaan revittiin käsistä tosi hyvään hintaan ja nyt kun yrittää myydä laatutavaraa (esim. turvakaukalo isofix-telakalla), mielestäni kohtuulliseen hintaan, niin ei tunnu ketään kiinnostavan.Onko muut huomanneet samaa?

Kommentit (6)

Ja pk-seudulla asustan, joten sen luulisi vaikuttavan helpottavasti ison tavaran kuten turvakaukalon kauppaamiseen (pitää noutaa).apOnko joku muu paikka, mitä suosittelette kaupankäyntiin?

25% hinnan pudotus käytetystä ei kiinnosta. Vaatteita ostan jos jää alle seppälä hintojen, siis laadukkaat vaatteet. Ei merkin mukaan. Ekologisempaakin ostaa käytettynä laatua kuin kertakäyttö lumppua jostain tarjoustalosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos on yli 500 palautetta, niin alkavat luulla trokariksi ja myynti tyrehtyy. Vaikka oikeesti tuo 500 tulee tosi nopeasti omia lastenvaatteita kaupatessakin. Aika vaihtaa siis tunnusta.

Ostaisin kyllä ennemmin sellaiselta, jolla paljon POSITIIVISTA palautetta, kun ei juurikaan mitään palautetta. Ainakin kalliimpia ostoksia..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat