Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En vaikka lotossa kolahtaisikin.. En tuntisi oloani kotoisaksi Westendissä, koska olen ihan tavallinen immeinen. Jos olisi rahaa noin paljon, ostaisin kyllä ehkä isohkon asunnon merinäköalalta, mutta kauempaa, vaikkapa Haukilahdesta, jossa elämä on jo aika normaalia Westendiin verrattuna.

Jos olisi paljon rahaa, ostaisin mukavamman näköisen, sympaattisen omakotitalon, 1920-1930 -luvulta mielellään. Ei tarvitse olla merinäköalaakaan, kunhan on hieno, estettinen piha (suuria jalolehtipuita).Tuossa esimerkkitalossa oli hieman liian isot huoneet (eteinen/olohuone), mittasuhteet siis mahtipontiset. Tuollaista voi olla vaikea sisustaa viihtyisäksi (en nyt tarkoita mitään mummonmökkisisustusta kuitenkaan). Liikaa ilmaa lämmitettäväksi ja pidän muutenkin ihmisenkokoisesta arkkitehtuurista.

Talo on varmaan upealla paikalla. Mutta mutta...Yli 3 milliä yli 10 vuotta vanhasta talosta? Ei kiitos. Totuus on, että tuolla rahalla rakentaa hulppeamman uuden pytingin.Vaikka kuinka olisi laadukkaat materiaalit, niin yli kymmenessä vuodessa talotekniikka mennyt niin paljon eteenpäin, että tuo talo on auttamatta vanhentunut muutenkin kuin ulkonäöltään. Vo olla rakennusajankohtana ollut huippuilmanvaihto- ja muut systeemit, mutta ei enää nykyajan mittapuilla. Tuolla hinnalla pitäisi olla jo maalämpö, langaton äänentoistojärjestelmä useimmissa huoneissa, upotettuja halogeeni- ja ledvaloja.Puhumattakaan siitä, että minulla menisi kyllä sisustus uusiksi. Ihan järkyt pintamateriaalit. Esim ne portaikon kaiteet...Eli ottaisin kyllä yli 3 millin talon mielelläni, mutta sen pitäisi olla uusi tai ainakin varusteet tämän päivän parasta tasoa.

En ainakan ilman perusteellista remonttia. Talon sijainti on varmaan ihan jees,mutta ne portaiden kaiteet ja se keittiö...ne ei vaan mun mielestä istu talon 80-lukuiseen "arkkitehtuuriin".

Westendissä on makeempiakin taloja.

pienen perheen kanssa tuollaisessa jättikokoisessa energiasyöpössä olisi minusta moraalitonta asua.Karsea 80-luvun nousukastunnelma, vaatisi ison rempan että tosta saisi viihtyisän. Yhdellä sanalla sanoen NOLO.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat