Vierailija

Vai onko sellaista kotikonstia edes olemassa, millä välttyisi siltä kamalalta piikkiseltä sängeltä???

Sivut

Kommentit (26)

on niin paksuja karvoja ja tuhti juuri. Kerran nypin pinseteillä ja isolta alueelta joka karvan kohdalta tuli veripisarat. Oli muuten eka ja vika kerta! Nyt on se alue täynnä raskausarpia, joten olkoon karvat peittona.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaikka paketissa sanotaankin ettei se siihen sovellu.Ekalla kerralla ja jos on ollut pitkä tauko niin saattaa tuntua aika pahalta, mutta lopputulos on kyllä sen arvoinen. Mulla on karvan jonkinverran pehmentyny niiltä alueilta mitkä vedän aina paljaaksi.Kannattaa leikata karvat aika lyhyeksi ensin ja pestä ja kuivata tosi hyvin niin homma on vähän helpompi. Aikaa kannattaa ekalle kerralle varata semmoinen 2h.Itse olen yleensä jalat levällään ison peilin edessä muutama tyyny selän takana tukemassa. Kannattaa levittää pyyhe alle, ettei tule sotkua jos vahaa pääsee tippumaan.

Jos kyse on normaalista karvoituksesta ja vielä tummasta. Ei siis mistään haivenista.. Menisin välittömästi operaatioon kainaloideni ja miksen säärienkin kanssa, jos tuolla summalla selviäisi (tai pitäisi siis kaiketi olla halvempikin, jos kerran bikinialueeseen ei koskettaisi). Samoin tiedän kymmenen parhaan kaverini tekevän.

vihreää Veettiä pitää alaosastossa n.5 min,niin että varoo sörkkimästä sisempiin häppäreihin,karvat lähtee hieman "auttamalla"esim pyyhkeellä tmv:)Itse en kykene noihin "teriin" joten tähän olen tottunut ja olen tyytyväinen.Samalla myös sääri-ja kainalokarvat.

Nyt ainoastaan vahapoisto ja pinsetit toimii hyvin. Aikaisemmin sheivasin, mutta oli tehtävä melko usein vältyäkseen kutinoilta.

Vaha on ollut Bodyshopin Sugar lämminvaha.

Lainaus:

sakset ja peili viimeistelyyn


Eikö tollanen karvarousku haisekkin?! Miten miehesi voi työntää sinne mitään (sormea, kieltä tai kaluaan) itse ainakin pelkäisin tuollaista.. sehän murisee! :D

Kyllä mä läträän sen Veetin kanssa ennemmin,ei mulla oo tollasia rahoja.

se,joka vihreetä Veettiiä käyttää sekä itteensä että ukkoonsa:)

Säärienkin epilointi ekaa kertaa oli erittäin tuskallista enkä ole bikinirajaa edes uskaltanut vielä kokeilla. Kainalot olen puuduttanut voiteella, mutta silti en ole pystynyt epiloimaan koska se sattuu niin hirveästi.

Jos vain selviäisi ekasta epiloinnista niin jatko olisi sitten helpompaa.

Systerini on käynyt siinä laser-karvanpoistossa hyvin tuloksin. Kainaloissa ei enää karva kasva, ja häpyalue pientä tupsua lukuunottamatta kokonaan karvaton. Hintaa hän ei ole kertonut, mutta oletan sen 2000 ainakin maksaneen.

Lainaus:

on niin paksuja karvoja ja tuhti juuri. Kerran nypin pinseteillä ja isolta alueelta joka karvan kohdalta tuli veripisarat. Oli muuten eka ja vika kerta! Nyt on se alue täynnä raskausarpia, joten olkoon karvat peittona.
Jos karvan nyppäisee tarkasti sen kasvusuunnassa, niin iho ei vaurioidu. Siis ei mitään veripilkkuja tule. Kokemusta nyppäilystä yli 10v., ja kaikki otan pois.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat