Vierailija

kenenkään ei ole pakko vauvaa pitää vaan sen voi antaa adoptoitavaksi. hyviä vanhempia löytyy varmasti. on järkyttävää että vauvoja tapetaan. yhtälailla voi miettiä miksei samalla tapa itseään jos vauvan tappaa. kyllä se vauva on vähintään yhtä tärkeä.jos on valmis seksiin, pitää olla myös valmis raskauteen. miksei vaan tehdä suuseksiä yms. niin ei ole raskautumisen vaaraa. miksi aina täytyy panna? tai ollenkaan?abortin tehneille kysymys. olisitko valmis tappamaan juuri syntyneen tai vaikka 1 vuotiaan vauvan? jos et niin mikä erottaa tekosi edellä mainituista?

Kommentit (7)

Olisitko ap. valmis pakottamaan raiskatun naisen synnyttämään lapsi raiskaajalleen? Joo, se ei ole lapsen vika, mutta pitäisikö raiskattu rankaista uudelleen vielä tällä tavalla?

Tuo on ihan harhaa, että kaikille lapsille olis ottajia! Prosessit kestää vuosia ja sillä aikaa ne lapset viruu laitoksissa. Oletko perehtynyt kehitysmaiden, Aasian, Itä-Blokin ym. lastenkotien oloihin! Ne lapset ovat niiiiiiiiiiiiiiiiin onnellisia kun ovat elossa!On olemassa myös iso joukko lapsia, jotka ovat jo kertaalleen hylätty eli adotiovanhemmat ovat hylänneet.Niissä maissa, joissa abortti on kielletty, rehottaa ns. pimeät abortit. Eli abortteja tehdään tavalla tai toisella, halusit tai et.Mutta mikä jännintä näissä abortinvastustajien ketjuissa, että kun vastaajat sitten kysyy, mitä olet itse tehnyt maailman hylättyjen lasten eteen, ei vastauksia kuulu!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

synnyttämään ja sitten antamaan pois! Siitä saa kamalat henkiset vammat. Ja monikaan ei pysty sitten antamaan pois, mutta ei myöskään olemaan hyvä äiti. Lapsi elää rakkaudettomassa kodissa, syrjittynä ja sysittynä. Äiti kostaa lapselle joka päivä, että tämä syntyi. Kyllä näitä tapauksia valitettavasti on!

Jokainen voi pitää huolen omista asioistaan! Oisko parempi että tuolla kadunkulmassa ois miljoonia kerjäläisiä kun venhemmat on pakotettu ne pitämään ja sit heittäny ulos? Suomessakin on paljon lapsia jo nyt joita vanhemmat ei halua eikä niitä kiinnosta lasta hoitaa eikä mikään muukaan. Ota kaikki ongelmaperheiden lapset ittelles ja elätä sekä kasvata ne niin mahtaa mieli muuttuu abortin suhteen.

Itse en ole abortin vastainen mutta en myöskään kannata sitä kehotan ihmisiä miettimään tarkkaan oisko mahdollista pitää lapsi jne.

että jos olisin vauvan pitänyt, olisin luultavasti tappanut meidät kaikki. Yksi lapsi oli jo ja jaksamisen sietoraja niin lähellä, että toista lasta en olisi jaksanut. Parempi näin. Ja kyllä: olisin ollut valmis tappamaan myös itseni.

1. Sinä muutat Irlantiin, siellä on jo tahtomasi laki.

2. Me pidetään oma lakimme.Yksinkertaista, helppoa ja halpaa. Ja kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Sinä ja

Suomen kansa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat