Vierailija

Eipä niissä paketeissa kovin paljoa infoa ole...Eli kertokaapa joku nyt pomminvarma luomumunamerkki tai mistä sellaisen tunnistaa, kun en itse ainakaan Alepasta enkä S-marketista sellaista löytänyt?

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luomukanojen kuolleisuus on yli 5 prosenttia (varmista vaikka tuottajilta, jos et usko), häkkikanojen noin 1-2 % välillä. KAIKKI kanat kärsivät, häkkikanat tietysti eniten, mutta luomut ovat 4000 kanan ryhmissä ja rehu ei kertakaikkiaan riitä niiden valkuaistarpeen tyydyttämiseen (vaikka mitä väitettäisiin), minkä vuoksi ajokanat käytännössä nokitaan hengiltä. Oikea ekoihminen EI OSTA mitään munia eikä varsinkaan broileria eikä kalkkunaa, joihin liittyy vielä enemmän epäkohtia kuin munituspuoleen. KANAA EI OLE TARKOITETTU KOTIELÄIMEKSI. Se on alunperin kesytetty kukkotappeluiden takia ja mitään lintua ei voida kasvattaa "hyvin", sillä sosiaalinen arvojärjestys tekee joidenkin yksilöiden elämästä aina äärimmäisen rankkaa. Terveisin kanoihin erikoistunut biologi. Edes kymmenen kanan parvessa eivät linnut voi hyvin, sielläkin on ajokanoja.

Ei pidä paikkaansa ollenkaan,että luomussa kanoja kuolee enemmäm.Lomittajana tiedän sen.Uusissa virike häkki kanaloissa joissa tuotetaan ns,pienryhmä kanojen munia on isompi ongelma valaistuksen kanssa ja siellä on paljon kannibalismia.Itsekin olen lomittanut erästä 25000 kanan kanalaa ja sieltä saa kerätä n.20-30 verille hakattua kuolutta kanaa joka päivä,toisin on 1500kpl:n luomukanalassa jossa on varmaan 20-30 kpl.N POISTUMA VUODESSA

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat