Vierailija

Tasan 1v vanha lapsi takapenkillä turvaistuimessa kasvot menosuuntaan vai etupenkillä turvaistuimessa selkä menosuuntaan, autossa on edessä airbag jonka saa kytkettyä pois päältä.

Kommentit (4)

Ongelma on se, että lapsi ei viihdy autossa selkä menosuuntaan olevassa istuimessaan jos en itse ole vieressä viihdyttämässä. Isoveljen läsnäolo ei auta. Takapenkki on niin ahdas että kun sullon itseni sinne kahden turvaistuimen väliin, on olo todella tukala. Meidän pitäisi matkustaa etelä-suomesta Lappiin lomalle ja tuon matkan onnistumista tässä mietin. En pysty istumaan kahden istuimen välissä tuota matkaa ja siksi ajattelin että jos istuin olisi kasvot menosuuntaan voisi lapsi jaksaa paremmin. Mutta yksi vaihtoehto (joka tässä todennäköisin onkin) on että menemmä lentäen.

Mä en kans ymmärrä miksi äidit eivät välitä yhtään lapsistaan vaan laittavat ne selkä menosuuntaan.. mitä jos kolari tuleekin perään?Tai entäpä jos kolari tuleekin sivulta? Miksi av-mammat eivät pidä lastaan pyörivällä alustalla. Eli kun näkee että kolari on tulossa niin nopeasti kääntää istuimen niin että selkä on kolarin suuntaan..Jokainen täysjärkinen (en siis todellakaan tarkoita teitä "selkä menosuuntaan 18v asti" fundamentalisteja) tajuaa tämän vitsin..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Takapenkille selkämenosuuntaan. Turvaistuin keskipaikalle niin saa etupenkitkin ihan takaasentoon, jos siitä on kiinni. Esim. Britax hiway on niin kapea että mahtuu kaikkiin autoihin taakse keskipaikalle etuistuinten väliin. Tosin minkäs sille voi jos ette lapsenne turvallisuudesta välitä....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat