Vierailija

Meillä syksyyn asti tosi tiukkaa kun olen hoitovapaalla ja tuli yllättäviä menoja. Voiko siis pankista hakea lainaa vaikka ei ollakaan autoa ostamassa tai remonttia tekemässä? Syksyllä alkaa taas tulot juosta normaalisti ja vakuudeksi varmasti kävisi metsät ja pellot jotka olemme perintönä saaneet.

Kommentit (7)

Epäilen kyllä että pelkkään elämiseen eivät anna vaikka olisi vakuuttakin. Etkö voi muuttaa lihoiksi jotain omaisuuttanne jotta saisitte rahaa?

Eri asia on sitten, millä korolla ja onko se järkevää, kulutusluotot ovat yleensä hurjan paljon kalliimpia kuin asuntolainat. Siksi esim asuntolainan lyhentämättä jättäminen voi olla paljon järkevämpää kuin kulutusluoton ottaminen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nordeasta ainakin saa ihan järkikorolla lainaa. Ja jos sitä saa nordeasta, eiköhän sitä saa muistakin pankeista. Nopealla googletuksella tuli vastaan myös gemoney, sampo, osuuspankki, pop, s-pankki.. jne.jne.



Eli kaikisat pankeista saa sellaista 1000-10 000 suuruusta lainaa ilman mitään "kohdetta". Ja ei nuo korotkaan nyt mielestäni mitään ihan tolkuttomia ole (paitsi GE:llä), näyttäisi olevan tuo korko taso 8% luokaa (siis todellinen vuosikorko). Ok, onhan tuo 8% paljon jos vertaa vaikka asuntolainan alle 4%, mutta jos lainaa otat vaikka 5000€ ja lyhennät sitä vaikka 10%/kk niin ei tuolla 8%:lla ongelmiin joudu ja mierontielle :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat