Kauhea toi juttu, että isä oli perheriidan päätteeksi puukottanut 3-vuotiasta!!! Sitä vaan

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Känni-itku vaan päälle ja korkattiin uusi kalja "kun Pera on taas niin paska".Parasta olisi varmaankin, että lapset otettaisiin huostaan (jo kyse alkoholisteista)...Voi tietenkin olla, että on ihan normi-perhe, mutta äiti ei vaan riidan jälkeen osannut toimia järkevästi.

Vierailija

Ei siis ihan toivoton tapaus vaikka en tekoa mitenkään puolustelekaan. Ilmeisesti joku järjen haiven sitten ollut kuitenkin. Pääasia, että kukaan ei kuollut.

Vierailija

Ihan järkyttävä juttu kyllä. Ei käsitä, mitä on tuon äidinkään päässä liikkunut, kun ei ole estänyt 3-vuotiaan viemistä tai soittanut poliiseja perään. Miksi tällaiset ihmiset sitten vielä sikiää noin mahdottomasti... Sori vaan, mutta tällaisissa tapauksissa voisi kyllä jonkinlaista luonnonvalintaa toivoa.

Vierailija

Myllyjärvi on aika heterogeenistä aluetta: joitakin isoja ökyomakotitaloja järven rannassa, 70-80 -lukujen perusomakotitaloja, uusia omakotitaloalueita, rivitaloja... Lisäksi mm. opiskelija-asuntoja, joissa pääasiassa vaihto-oppilaita, vierailevia tutkijoita ja yliopisto-opiskelijoita. Sekä, totta kyllä, aika ikävät kaupungin vuokratalot, joista valitettavasti minäkin alkaisin syyllistä hakea.Alkoholisteja ja syrjäytyneitä ei M-järvellä juuri näe, Kypärämäessä ja erityisesti kaupungin itäpuolen lähiöissä sitäkin enemmän.Lainaus:

Eli paljon alkoholisteja, narkkeja ja muuten syrjäytyneitä :(

Vierailija

ja tuntui ettei ketään kiinnosta pienen pojan kohtalo.

Kävin Iltalehden keskustelupalstalla ja siellä oli ruokotonta puhetta.

Syyttelyä että olisivat mamuja jne.Mihin on ihmisten myötätunto kadonnut uhreja kohtaan. Mielestäni yhtä pahja juttu olipa perheen tausta mikä tahansa.Tämä tilanne kyllä vetää sosiaaliviranomaset perheen lähelle ja hyvä niin. Toivon että nainen älyää erota noin kusipäisestä miehestä pikimmiten ja lapsien ei tarvitse tavata isäänsä elleivät sitä itse halua ja tapaamiset valvotuiksi.

Vierailija

en ymmärrä, että HS:ssä (josta jutun luin) sanottiin, että isä oli perheriidan päätteeksi ottanut mukaansa 3-vuotiaan ja lähtenyt ajelemaan (alkoholin vaikutuksen alaisena) jättäen muut seitsemänhenkisen perheen jäsenet kotiin. Sitten isä oli ilmeisesti puukottanut lasta (ihan käsittämätöntä! Miksi sitä 3-vuotiasta?!?) ja itse pysäyttänyt auton ja pyytänyt naapurustossa asuvaa soittamaan poliisin.Jos sinun miehesi lähtisi ajamaan riidan päätteeksi sekavassa mielentilassa ja HUMALASSA autolla 3-vuotiaasi kanssa, etkö SINÄ soittaisi poliisille VÄLITTÖMÄSTI, mikäli et saisi lähtöä mitenkään estettyä?

Miksei se muu perhe (lapsen äiti) ole hälyyttänyt virkavaltaa siinä vaiheessa, kun iskä häippää 3-vuotiaan kanssa?

Vierailija

Nuorenako sitä sitten paremmin jaksaa lasten kanssa. En olisi niin varma kun katsoo huostaanotettujen lasten määrää ja yleensä vanhempi tai vanhemmat nuoria

Vierailija

Lainaus:

lapsukaisen kanssa ajalevan isän perään lähde pillit huutaen lähde.
Ja kai se äiti nyt on tiennyt, että isi on maistissa, ellei sitten äiti itsekin ole ollut tolkuttomassa kunnossa. Joka tapauksessa tuollaisilta piäisi ottaa lapset pois.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat