Vierailija

Mutta millasia prosentteja maksatte lainoja (lainaa) perheen nettotuloista. Tiedän, että suurinosa av-mammoista tienaa niin paljon, että merenrantalinnan maksaa kuukauden palkalla kokonaan, mutta entäs me pari-kolme tavallista av-mammaa jotka tekevät normaalia työtä ja saavat normaalien ihmisten palkkaa?Meillä on miehen kanssa aikomus ostaa asunto tod.näk. kesällä (mikäli hinnat ovat tarpeeksi tippuneet). Myimme entisen asunnon keväällä 2008 pois ja muutimme vuokralle. Tuurilla/taidolla aavistimme tulevan taantuman. Ajattelin nyt täällä sitten kysyä että kuinka monta prosenttia nettotuloista olette laittaneet tai olisitte valmiita laittamaan asuntolainamenoihin. Saisi vähän erilaisia näkemyksiä minkä hintaluokan asuntoa sitä alkaisi katselemaan. Työpaikat meillä molemmilla ovat "vakaat". Mieheni tienaa ehkä hieman enemmän kuin keskiverto suomalaismies ja minä tienaan about saman verran kuin keskiverto suomalaisnainen. Olemme kyllä nuoria ja urat ovat nousussa..

Kommentit (2)

Teillä on kyllä hyvin pullat uunissa. Siis jos olette myyneet asuntonne ennen taantumaa ja nyt pääsette etsimään uutta "ostajan markkinoille". Onnea siitä :)Ja mitä tulee tuohon "paljonko nettotuloista asuntolainaan" kysymykseen, niin meillä menee noin puolet asuntolainaan, loput sitten muihin elinkustannuksiin ja esim. autolainoihin yms.Mitään ei jää säästöön, mutta ompahan kaksi uudehkoa autoa, hieno asunto ja elämä mallillaan. Noin niinkuin meidän mittapuun mukaan. Olemme siis tällainen normaalipariskunta joilla ei ole miljoonia sukanvarressa, niinkuin muilla av-mammoilla.. paitsi sinulla ja minulla ;)

lainaan n. 25% nettotuloista, asumiseen (vastike yms.) 35%. meillä on pienet tulot, eli kokonaissumma, joka jää elämiseen ei ole kovin suuri.teillä ei näytä olevan tässä suhteessa huolen häivää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat