Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mielipiteitä verhosta. Onko esim. olohuoneen verhon oltava aina maahan asti

Vierailija

vai olisikotyhmää jos verho jäisi n 5-10 cm lattiasta?mielipiteitä kiitos

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Esim. 10cm liian lyhyistä verhoista tulee vaikutelma, että kangas on loppunut kesken tai tullut mittavirhe...Keittiössä, lastenhuoneessa tms. voi taas olla lyhyemmät verhot. Meillä on keittiössä 160cm pitkät paneeliverhot, lastenhuoneessa samanmittaiset sivuverhot.

Vierailija

ja tönkön näköiset. Ihan niinkuin joku olisi ollut liian laiska ompelemaan niitä oikean pituisiksi.Sitä paitsi jos verhot maassa kiinni, niin likaantuvat ja kuluvat sieltä alareunasta enemmän.Itselläni on 10cm maasta ja on hyvä mitta.

Vierailija

tuovatko pitkät verhot raskautta vai raikkautta. Toisaalta pitä isompi kuvio kuosissa, sitä hölmömmältä näyttää, jos verho on "poikkaistu".itse laskisin kyllä 5-10 cm lattiasta ulottuvat verhot vielä täyspitkiksi. Harva kai niitä ihan lattiaan saakka pitää? Meillä ne keräisivät kyllä pölyä ja leluja piiloon taakseen :-) jos ei yhtään imurointivaraa jättäisi.

Vierailija

Maahan asti ulottuvat tekevät helposti raskaan vaikutelman, ja jos huone muuten on ahdas, laittaisin ehkä vähän kevyemmät ja lyhyemmät verhot. Meillä taas on patterit ikkunoiden alla, ja niiden (sekä koiranpentujen) takia olen pitänyt selvästi lyhyempiä verhoja. Näyttää ihan hyvältä mielestäni.Nyt olen ajatellut tehdä uudet verhot, en vielä tiedä kuinka pitkät. Patterit on nimittäin otettu pois ja pennutkin kasvaneet isoiksi.

Vierailija

Jos löysit valmiit, muuten kivat mutta lyhyet varhot, mikset jatka niitä?Voit esim. ommella verhojen yläreunaan pitkät ripustuslenkit, josta pujotat verhot tankoon. Saat verhot vähän matalammalle.Tai sitten voi valita verhojen sävyyn sopivaa toista kangasta ja ommella siitä reunuksen verhojen ympärille. Saat viimeistellyn vaikutelman ja lisää pituutta verhoille.Tai sitten laitat nämä löytämäsi verhot sellaisina kuin ne ovat etkä välitä muiden mielipiteistä. 5cm liian lyhyet ei vielä haittaa, mutta 10cm lyhyet voi jo olla vähän hassut. Tai sitten hankit lyhyiden verhojen lisäksi kevyet valoverhot tms , jotka on kokopitkät ja häivyttää "päävehojen" lyhyyden.Tai teet kuten tuttavani teki: Kiinnitti seinään liukukiskojen alapuolelle verhotangot, joissa pitää nyt lyhyempiä verhoja. Minusta näyttää hassulta, hänestä tyylikkäältä. Kuka tykkää mistäkin, mitä se muille kuuluu?

Vierailija

siten, että alas jää pari senttiä ilmaa.Kun vierailen paikoissa, joissa verho on "vajaapituinen", tuntuu tosiaan kuin olisi kangas loppunut kesken/huonolla maulla sisustettu. Mutta makuasioita nämä ovat. Jotkut laittavat tarkoituksella ylipitkät verhot (esim. vuorellista silkkiä). Tämä oli muotia pari vuotta sitten. Mä en tykännyt niistä, koska en halua keräillä pölypalleroita verhonhelmoihin.

Vierailija

saako verho olla vähän ylipitkä, niin että lojuu lattialla muutamalla sentillä yli? Näyttääkö mielestänne siltä, että on tullut ostettua liian pitkät valmisverhot?

Vierailija

Lainaus:

saako verho olla vähän ylipitkä, niin että lojuu lattialla muutamalla sentillä yli? Näyttääkö mielestänne siltä, että on tullut ostettua liian pitkät valmisverhot?

Vierailija

meillä on parvekkeen oven edessä oleva verho juuri tuon 5-10cm lattiasta irti. Toimii paremmin kuin lattiaan saakka oleva verho. Koska verhoa tulee jaktkuvasti siirrettyä pois oven edestä, ja onhan se lattiaan saakka oleva verho enemmän pölynkerääjäkin.Laita siis ne verhot, jos kerran niistä pidät.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat