Vierailija

Vatikaani: Naisten virtsa syynä miesten hedelmättömyyteen

5.1.2009 8:45Vatikaanivaltion virallinen lehti syyttää e-pillereiden hormoneja hedelmättömyyden levittämisestä.Naisten virtsan kautta ympäristöön leviävät ehkäisypillereiden hormonit ovat tärkeä syy miesten hedelmättömyyteen, esitti Vatikaanivaltion virallinen lehti L'Osservatore Romano lauantaina.Lehden mukaan "hormoneilla, joita on levinnyt tonneittain ympäristöön, on ollut jo vuosien ajan järkyttävät seuraukset".Kansainvälisen katolisen lääketieteellisen järjestön johtaja Pedro Jose Maria Simon Castellvi kertoi lehdessä, että väitteen tueksi on esittää tieteellisiä todisteita.Joukko asiantuntijoita kiisti L'Osservatore Romanon väitteet.- Aineenvaihdunnan jälkeen pillereissä olleet hormonit eivät enää vaikuta naishormonien lailla, tutkija Gianbenedetto Melis sanoi uutistoimisto AFP:lle.Vatikaani vastustaa kiivaasti ehkäisyä. Paavi Benedictus XVI tuomitsi viimeksi lokakuussa ehkäisyvälineiden käyttämisen.Iltalehdestä

Kommentit (7)

mutta siihen vaikuttaa ilmeisesti myös lihantuotannossa syötettyjen hormoonien syöminen lihassa. En kyllä tiiä asiasta kovin tarkkaan, mutta luin semmoista joskus.Ja kyllä niistä pillerivesistäkin on tutkimuksia muuallakin.

Juuri ne taas vertasivat homoseksuaalisuutta ja ilmastonmuutosta. Että siis ihmisiä pitää suojata homoseksuualisuudelta samalla lailla kuin ilmastonmuutokselta. Toi olisi todella hilpeää, jollei asia olisi traaginen katolisten homojen kannalta.Mistä tullaankin syyhyn joka taatusti on nro 1 vaikuttaja kyseisen typeryyden takana. Jos Vatikaani näyttäisi homoudelle vihreää valoa, 95 prosenttia sen omista papeista rupeaisivat avoimesti homostelemaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei se nyt ehkä tärkein syy ole miesten hedelmättömyyteen, mutta yksi kuitenkin.

Esim. koiraspuolisilla kaloilla on todettu useassa tutkimuksessa E-pillereistä peräisin olevien hormonien aiheuttamaa feminisatiota.

Ympäristöestrogeeneja on kuitenkin paljon muitakin kuin nuo, esim. dioksiini.

Se kans nauratti vähäaikaa sitten, ku väittivät ettei kondomi suojaa AIDS:lta eikä HI-virukselta. Tulee kulema virus kondomista läpi. Jeps.. eikai tähän muutakaan voi sanoa :D

noita tutkimustuloksia on kyllä paljonkin ja tuo naisten virtsan kautta vestöihin levineet synteettiset estrogeenit todellakin vaikuttavat miesten hedelmällisyyttä laskien.

eli ei pidä nyt olla niin tyhmä että teilaa tieteelliset faktat vain jos ne lukee joku vatikaanin hattuteline.kemian DI

Tosiaan e-pillerijämät jätevesissä ovat ilmeisesti (yhtenä) syynä häiriöihin mm. kalojen ja sammakkoeläimien sukupuolen erilaistumisessa. Ja toisaalta monet ympäristömyrkyt vaikuttuvat tutkitusti IHMISmiesten sukupuolielinten kuntoon ja kehitykseen.Muuten pidän kyllä vatikaania huuhaapuljuna, mutta tätä en niin vain ohittaisi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat