Vierailija

Isovanhemmat ovat olleet molemmat kovassa flunssassa jo yli viikon. Vielä launtaina toinen oli niin huonossa kunnossa että makasi vain sängyssä. Kuumetta ja yskää ym. Nyt pyysivät käymään huomenna kun lapsenlapsiaan eivät ole pariin viikkoon nähneet. Alkavat kuulemma jo olemaan kunnossa. Flunssa kai ainakin ollut aika tarttuvaa laatua kun miehen veli kotona käytyään tuli pian sairaaksi.Nyt siin en todellakaan halua että tauti tarttuu lapsiin kun ollaan saatu terveenä olla. Ja tietysti yritän välttää sairastumista koska se tarkoittaa valvottuja öitä ja sisällä kökkimistä päiväkausia. Nyt vain tuntuu että minua pidetään pahiksena joka yrittää estää lapsia ja isovanhempia tapaamasta vaikka se ei syy ole.Isovanhemmat siis väittävät että flunssa ei enää LOPPUvaiheessa tartu. Onko siis näin, olisiko jollain tarkempaa tietoa asiasta esim joku netti sivusto josta voisin käskeä lukemaan asiasta.

Kommentit (1)

Kaikella todennäköisyydellä tarttuu! Itse en lähtisi kyläilemään vielä tuossa vaiheessa. Viikon päästä eri asia. Jos ovat fiksuja, ymmärtävät kyllä kun selitätte että ette halua ottaa riskiä.

Jos flunssa tai lievempänäkin on tietenkin mahdollista tarttua jos on tarttuakseen, vaikka kauppareissulla tms. suuressa väkijoukossa, mutta kun erityisesti tietää jonkun sairastavan / sairastaneen hiljakkoin (viikon sisällä), kannattaa välttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat