Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Isommat lapset menevät mummolaan hoitoon, joka on nurkan takana. Mies ei kuitenkaan suostu siihen, että veisi lapset aamulla ennen työhön lähtöä ja hakisi työpäivän jälkeen. Vaan aikoo "jättää" lapset kokonaan siksi ajaksi hoitoon kun olen poissa. Lapset ovat siis yötä päivää poissa kotoa. Itselläni vähän tökkii tämä asia. Miehen mielestä näin on järkevintä, ettei tarvitse aamulla kukon pierun aikaan olla viemässä hoitoon. Mutta entä jos joudun olemaan vaikka viikon sairaalassa. Poissaoloni on lapsille jo muutenkin suuri asia yhtäkkiä ja sitten joutuvat vielä kotoakin olemaan poissa, saatikka kun pääsevät viimein kotiin, niin sitten siellä on uusi asukaskin. Annanko miehen siis tehdä miten HÄNEN kannaltaan helpointa vai vienkö väkisin läpi sen, että vie lapset aamulla vasta ja hakee sitten työstä tullessa, ihan kuin normaalisti työssä käyvissäkin perheissä toimitaan??

Kommentit (9)

Sehän on sisko tai veli.Meillä lapset oli kotona ja mummolassa kun olin sairaalassa 5 päivää. Mummo asuu kivenheiton päässä meiltä. Yöt lapset oli kotona ja mies tuli kotiin nukkumaan.Ehdottomasti kannattaa mennä siitä mistä aita on matalin!! Jos mummo haluaa ja voi auttaa niin mikäs siinä?

Lapsille voi kyllä kertoa että vauva on syntymässä ja äiti ja isi on sairaalassa ja mennään kotiin yhdessä vauvan kanssa.Lapsien vieminen hoitoon kuulostaa lähinnä siltä ettet halua mummoa apuun tai hän ei voisi auttaa. Tällänenhän tilanne olisi jos makaisit sairaalassa ja lapset olis hoidossa niin mies voisi olla sairaalassa.

HELPOINTAHAN kai olisi jos sinä olisit sairaalassa ja mies kotona lapsien kanssa ja tulee välillä koko pesueen kanssa moikkaamaan sinua?? :D

Eikö hän koskaan muulloin ole vienyt lapsia hoitoon? Tarvitaanko tuohon sitä mummolaan välttämättä ollenkaan (paitsi jos synnytys alkaa yöllä tms.)?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä mummi on usein toivonut, että jos hän hoitaa niin lapset tulisivat jo illalla niin saavat aamulla nukkua rauhassa eikä mummon tarvi herätä kukonpierun aikaan ottamaan lapsia vastaan. Voihan lapset olla illalla kotona ja mies voi kiikuttaa heidät sitten mummin luo iltatoimien aikaan.

mielestäni hänen tulisi kantaa oma kortensa kekoon ja pitää isommat sisarukset kotona ja viedä hoitoon vain siksi ajaksi kun on itse töissä. ymmärrän kyllä, että hän haluaa pitää isyysloman vasta sinunja vauvankotiuduttuasi, mutta muuten mullakin tökkisi tuo miehesi ehdotus.

Jos taas ajattelee lasten parasta, että lapset saavat nukkua pitkään ja hoitaa lapsia sitten illat normaalisti, niin asia olis heti toinen.

että tekisin mieluummin kuten ap:n mies - lapset kokonaan mummolaan ja mies sitten töiden jälkeen laitokselle tutustumaan uuteen tulokkaaseen ja kantamaan riutuneelle vaimolle suklaata kaikessa rauhassa. Kyllä niiden vanhempien lasten kanssa ehtii olla sitten laitokselta tultuaan.Meillä on nelonen tulossa ja esikoisesta lähtien ovat olleet mummolassa pitkiäkin aikoja synnärillä ollessani. Ei ole ollut kateusongelmia tms vaan ovat poikkeuksetta nauttineet mummolavierailuista puolin ja toisin. Minusta on ollut ihanaa, että mies saa loikoilla meidän kanssa sairaalassa ihan rauhassa ja hiljaisuudessa (silloin kun sitä ei riko naapurihuoneen metakka) ja nautiskella, ihan kuin vauva olisi ensimmäinen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat