Vierailija

Polttarit on ystävänpäivänä. Ei mitään hölmöä pukeutumista tai yletöntä ryyppäämistä. Jotain kivaa pitäisi keksiä, mutta mitä. Olisiko täällä vinkkejä? :)

Kommentit (11)

sellainen vanhanajan juttu.

Polttarikalulle ensin hankittiin ennustaja, joka sitten ennusti meille kaikille halukkaille ja kuusi meistä ottikin itelleenkin ennustuksen.

Sitten puettiin "juhlakalu" apinaksi, jolla oli vaatteet päällä ja joka tanssi

sen soittajan posetiivarin siis tuoman musiikin tahtiin, ja keräsi rahaa.

Muut oltiin sitten vaan ihan tavallisena mukana, hauskaa oli ja juhlakalu tykkäs!

Tehtiin siellä kaikki hopeiset sormukset. Minä tein lahjaksi miehelleni, mutta eipä se ole sitä käyttänyt. :D Olis voinu vaan ittelle tehä suosiolla, mutta halusin olla romanttinen. :)Se paja oli Helsingissä Kalliossa, en muista minkä niminen mutta voin katsoa sen jos kiinnostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että jos jonkinmoiset kekkerit järjestetään, niin hän ei halua pukeutua ja tämän ymmärrän, koska itsestänikin tuollaiset polttarit on jo aikansa eläneitä, samoin kaikenmaailman myymiset. Se oli kivaa silloin 10v. sitten.Mutta jotain ohjelmaa kaipailisin - miehillä on helppoa, kun tykkäävät formuloista, mönkijäjutuista ja ylipäänsä kaikista elämysjutuista. Näin talvella on vaikeampaa jotenkin.

Ainiin, ne oli ystävänpäivänä.Jos vuokraatte esim. sen yksityissaunan, sisustakaa tila tosi makeasti. Hankitta paljon vaaleanpunaisia ilmapalloja, ystävänpäiväserpentiinejä, seinille teette kartongista sydämiä, vaaleanpunaiset pöytäliinat ja -astiat, vaaleanpunaiset syötävät ja juotavat. Sydäntuikkupurkit. Ja muuta sydänrekvisiittaa. Kaikki pukeutuu vaaleanpunaiseen, vaaleanpunaiset pyyjkeet, jne. Ja taustalle siirappisia lauluja. Panostakaa koristeluun, se luo tunnelmaa. Eli ei esim. yksi ilmapallopussi vaan runsaasti palloja.Lisäksi kylpytuotteet, kasvonaamiot, vartalonkuorinta-aineet yms. vaaleanpunaisia, ruusuntuoksuisia. Ehkä voisitte pyytää paikanpäälle asiantuntijan, joka kertoisi eteerisistä öljyistä ja niiden käytöstä tai kosmetologin, joka pitää kaikille meikkikurssin ja tekee sankarille juhlameikin. Tai pyydätte ohjelmaksi suklaamestarilta suklaakonvehtientekokurssin. Tai jotain muuta makeaa.Miettikää, mikä olisi oikein romanttinen paikka mennä saunomisen jälkeen syömään ja tanssimaan.

Itse olin ystäväni syntymäpäivillä, jotka järjestettiin limusiinissa. Poikaystävä järjesti kaikessa hiljaisuudessa sankarille yllätyksen, josta edes vieraat eivät tienneet mitään. Siellä oli sitten sightseeingit, suklaan maistelut, karaoket ja vaikka mitä. Oli kyllä kiva yllätys kaikille ja voisi mun mielestä sopia polttareihinkin. En tiedä mistäpäin olet, mutta ainakin Tampereelta löytyy tällainen firma, joka järjestelee yllätysjuttuja kohtuu hintaan. Nettisiosoite sinne oli www.pr-limusiini.fi.

Joo, typerintä on pukea polttarisankari typerään asuun, juottaa hänet känniin ja pakottaa myymään suukkoja tai ylipäänsä yhtään mitään.Keksikää teema polttarisankarin harrastuksiin/mielenkiinnonkohteisiin liittyen. Mikä on esim. hänen lempielokuvansa? Tyyliin, jos hän tykkää Bondeista, pukeutukaa herraintyylisesti menkää ampumaradalle ja pyytäkää sieltä tuliaseidenkäsittelykurssi. Jatkatte iltaa hienossa ravintolassa ja esim. casinossa. Jos hän tykkää taru sormusten herrasta, menkää vaikka opettelemaan jousiammuntaa. Jos taas länkkäreistä, menkää kokeilemaan villinlännenratsastusta. Ja sitten syömiset ja illan bilepaikat teeman mukaan. Vähän voi kaikki pukeutuakin, esim. cowboyhattuihin. Jos lempparileffa on kungfupanda, tilaatte polttariporukalle oppitunnin kungfuopettajalta.Yleensä on hyvä sitoa polttarit johonkin teemaan. Olkaa haareminaisia, varatkaa porukalle aluksi itämaisen tanssin tunti ja esitys. Sitten syömään vaikka marokkolaiseen ravintolaan. Tai ensin opettelette bollywood-tanssia ja sitten intialaiseen murkinalle. Bilepaikkaan varaatte mukaan levyllisen bollywoodleffakappaleita ja sovitte illan dj:n kanssa jo etukäteen, että edes yksi tai kaksi niistä soitetaan illan aikana, pääsette kokeilemaan taitojanne.Tai sitten vuokraatte paikkakunnan hulppeimman näköalayksityissaunan, herkulliset tarjottavat ja juhlitte suuren maailman tyyliin. Ajatte paikalle limusiinilla jne.Tai otatte selvää vanhoista morsisussaunaperinteistä, vuokraatte savusaunan, kylvetätte morsion vanhojen perinteiden mukaan, paistatte karjalanpiirakoita.Tai vuokraatte upeat iltapuvut, menette oopperaan ja tyyriille illallisille.Tai teette extremesurvivalpolttarit. Leiriydytte telttaan talvisessa metsässä, istutte iltaa nuotionloimussa.Tai järjestätte polttarisankarille rastireitin. Me tehtiin kerran niin, että sankari sai videon, jolla kidnappaajat kertoivat anastaneensa hääpuvun. Sitten eripuolelle kaupunkia oli piilotettu vihjeitä, joiden perusteella sankarin piti selvittää, mistä puku löytyy. Kioskintädit yms. henkilöt tuli mielellään mukaan leikkiin, suostuivat säilyttämään ja luovuttamaan vihjekirjekuoria, jne. Lopuksi päädyttiin vuokrasaunalle ja sieltä juhlimaan.Ei mitään sellaisia tylsiä polttareita, että polttarisankarille kustannetaan vaan joku kasvohoito ja sitten mennään yhdessä syömään. Olen ollut yksissä sellaisissa polttareissa, oli tosi töpöt.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat