Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tulee kylään ja käskee minut heti siivoamaan, tiskaamaan, mitä milloinkin. Tulee vaihtamaan meille jouluverhoja, jotta "poika" saisi edes vähän joulutunnelmaa. Päivittelee jos en leivo torttuja tai pipareita, vaan ostan ne valmiina. Jos käyn omien vanhempieni luona ja viivyn siellä viikon kaksi, anoppi huutelee että poikansa joutuu vielä puutteessakin elämään, nuori mies eikä saa seksiä. Jos olemme reissussa, anoppi soittaa vähintään kerran päivässä miten menee. Jos olemme illanvietossa, anoppi soittaa ainakin kaksi kertaa. Vuosia olemme yhdessä olleet ja asiat menee vain pahemmaksi. Mies ei halua hylätä äitään, koska on ainoa lähiystävä mitä äidillään on. Eikö tämä ole aika epänormaalia? En esim. ymmärrä mitä hittoa meidän parisuhteen seksiasiat toisen vanhemmille eritoten äidille kuuluu? Anoppi myös hokee kuinka meidän pitäisi tehdä ne lapset ja ostaa talo, kun on epänormaalia asua kerrostalossa eikä "tulevaisuudensuunnitelmiakaan" ole.

Kommentit (7)

Tuo teidän tapaus kuulostaa jo vähän keskivertoa pidemmälle viedyltä, mutta ette varmasti kuitenkaan oo ainoita.Joskus sen oman reviirin joutuu ottamaan vähän pakollakin, kun ei sitä suosiolla anneta. Suosittelen sulle sitä, että näytät missä kaappi seisoo. Ensin sun on tehtävä miehellesi selväksi, että olet naimisissa miehen kanssa, mutta et anopin. Voit kysyä mieheltäsi, haluaako hän puhua anopin kanssa vai puhutko sinä.Se mitä anoppi ja mies molemmat pelkää on varmaan se, että sinä tuut heidän väliinsä. Voit myös tehdä selväksi, ettei sulla oo mitään sitä vastaan, että he ovat hyvissä väleissä. Mutta silti teidän koti on vain teidän aluettanne.Etkä sinäkään varmasti halua anoppiasi aivan yksin jättää, jos hänellä ei kerran muita ihmisiä ole. Mutta teidän tehtävänne ei ole vastata anopin elämän sisällöstä.Tilanne vaatii sulta tiukkuutta. Mutta jos ei hyvällä uskota, niin sitten on laitettava uskomaan vähän pahemmalla. Älä kuitenkaan uhkaile millään, vaan kerro rehellisesti miltä sinusta tuntuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ymmärrän hyvin, että pinnasi on kireallä, aiheesta! Häiritseekö tämä kaikki miestäsi? Mielestäni hänen pitäisi sanoa äidilleen ystävällisen napakasti, missä kaappi seisoo.Seksi elämää koskevat kommentit ovat jo niin paksua, että hyvin voi sanoa anopille, että asia koskee vain teitä kahta. TAI hyvä konsti on myös sanoa, että "sovitaan niin, että jos haluan keskustella kanssasi aviollisesta elämästämme, otan yhteyttä".Teidän ei tarvitse alistua siihen, että joku vieras kodissanne vaihtelee verhoja! Ettekö voi sanoa, että te sisustatte itse kotinne ja ette tarvitse siihen apua. Tärkeää olisi, että nämä kommentit tulisivat myös miehesi suusta. Illanvietossa puhelimen voi laittaa äänettömälle ja olla vastaamatta. Miehesi voisi sanoa äidilleen, että ei ole aina tavoitettavissa ja hän kyllä soittelee, kun on sopiva aika.Tuohon käskyttämiseen voisi hyvin sanoa, että teet omassa kodissasi hommat omaa tahtiasi, kenenkään ulkopuolisen ei tarvitse siihen puuttua!

Miehesi ei tarvitse hylätä äitiään, mutta ei myöskään ole hänen vastuulla, jos on äitinsä ainoa ystävä. Miehesi ei tarvitse ottaa vastuuta äitinsä koko elämästä, ei ole pojan syy, jos äidillä ei ole ystäviä tai tuttavia. Kai miehesi ymmärtää tämän?

siivoamaan, tiskaamaan ja leipomaan jantanut eukon vaihtaa verhot SUN kotona, niin vähän voi katoa peiliinkin. Jos mies ei sano, sano sinä ja ehdottomasti laitat rajat mitä sun emännyyteen saa muut puuttua.Seksiasiat ovat sitten eri asia, siihen pitäisi sun miehen reagoida voimakkaasti. Jos ei uskalla, äiti on miehellä tärkeämpi kuin sinä. Sinä voit tehdä asialle vain sen verran, että teet johtopäätökset ja lähdet suhteesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat