Vierailija

Poikani sai postissa mainoksen Hirviöt-toimintalehdestä ja sen mukana erilaisia hirviökortteja. Mietimme, uskallammeko vastata kyllä-kuorella ja saada tutustumispaketin - pääseekö kerhosta myöhemmin eroon helposti, vai tuleeko vaan lehtiä vaikka kuinka yrittäisi perua jäsenyytensä?

Kommentit (8)

pitää vähän väliä niitä kortteja lukea, meillä ei niitä kyllä ole montaa, ihan vain jotain mitä on ilmaseks tullu mainoksia! mutta usein niitä kattelee ja tykkää niistä kyllä. vai eikös nää nyt oo niitä hurjia esim haita ja jotain dinosauruksia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joka oli silloin radiopuhelimet. Kortit oli ihan kivoja. En muista miten irtisanoin mutta ei siitä ongelmia ollut. Mutta muuten lehtien kanssa olen huomannut että sähköposti on huono tapa irtisanoa tilaus - ei mee perille. Mutta lehtien omien sivujen kautta tehtävä irtisanominen on toiminut hyvin samoin tietysti soittaminen.

Ja päästiin kerhosta heti eroon yhdellä sähköpostilla. Ei ongelmia siis. Poika tykkäsi älyttömästi korteista ja tykkää edelleen.

Irtisanoutuminen hoitui helposti yhdellä sähköpostilla asiakaspalveluun. Me erottiin vaan siksi, että siihen alotuspaketin laatikkoon ei olis enempää kortteja mahtunut. Voin ihan suositella, kyllä pojat niistä korteista pitää..;)

on huono kokemus Kunto Plus -lehden tilauksesta ja tilaajalahjasta. Lehtiä vaan tuli ja tuli, vaikka olin laittanut monta irtisanomissähköpostia. Myös aiheettomia laskuja. Ne loppuivat ja sähköposteihini vastattiin vasta, kun otin yhteyttä kuluttaja-asiamieheen joka otti lehteen yhteyttä.

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat