Vierailija

Kaveirin lapsella, 10v, ihan hurjat nuo silmän ympärykset, ihan kuin elävä tsombie, kalpea iho muuten ja mustat silmät? Katsoin ensin että on oikeesti satuttanut itsensä, ns turpiin saanut!

Kommentit (6)

Lainaus:

Tai sitten silmien alla on iho niin ohut että on aina "mustat" silmänalusetOletko tavannut molemmat vanhemmat, onko heillä tuollaista?
Käsittääkseni ainut TODISTETTU syy mustiin silmänalusiin on juurikin tämä "ohut iho" jolloin syntyy efekti tummista silmänalusista. Itsellä on tummat silmänaluset vaikka nukun kunnolla ja hemo on yleensä tuolla 140-150 tietämillä (eli erittäin hyvä). Onneksi on meikkivoiteet :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valvomisesta menee ainakin meidän pojalla. Aina kun tulee isältään, niin on aina keskiviikkoon asti ihan mustasilmäinen.Perinnöllisillä taipumuksilla on toki vaikutusta myös, että miten hyvin näkyy. Tietysti voi olla joku sairauskin, mutta luultavasti vain väsymys. Liekö pelaa tietokoneella kaikki yöt?

Meillä vanhimmalla pojalla (10v) on tosi tummat silmänaluset, vaikka nukkuu 10h yössä.

Myös nuorimmaisella (1,5v) silmänaluset on tummat ja tyttö nukkuu 12-13h yössä + kunnon päikkärit.Keskimmäisillä lapsilla tummia silmänalusia ei ole.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat