Vierailija

Otin asuntolainan primeen sidottuna vuosi sitten. Pää kylmänä on pidetty ja päätin että vaihdan Euriboriin kun se laskee alle 3%. Nyt pitäisi tehdä vaihto.Kysymys kuuluu: Mitäs tapahtuu kun syksyllä sattui moka yhden laskun kanssa ja nyt minulla on luottotiedoissa maksuhäiriö v 2010 syyskuuhun saakka. Voiko se vaikuttaa tähän mitenkään? Minulla on korotonta maksuaikaa sovittu asuntolainaan 2vuoden ajaksi. Tuleeko siitä nyt jotain maksettavaksi, jos käyn pankissa ja huomaavat merkinnän?

Kommentit (9)

näin mekin sovimme lainan ottovaiheessa, mutta olipahan jäänyt tämä lupaus paperiin kirjoittamatta, jota emme siinä vaiheessa huomanneet. Vahingosta viisastuneena, tarkempi seuraavalla kerralla. Onneksi mikäli prime laskee, jäämme kuitenkin plussalle, eikä nytkään puhuta suuresta erosta euroissa mitattuna,onneksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Silloin kun tuli perintätoimiston kirje, oli jo lähtenyt Asiakastietoon välittömästi ilmoitus. Eli tilien kyseessä ollessa voi päästä vahinkoja syntymäänkin.

meillä vanhassa primeen sidotussa lainassa marginaali 0,30% ja kun perjantaina menin pankkiin neuvottelemaan siirtymistä euriboriin, tulisin uuden lainan marginaaliksi 0,65%. JA jos ja kun prime kuitenkin vielä laskee niin uusi laina ehkä jopa kalliimmaksi. me ainakin toistaiseksi vielä pysymme primessä.Maksuhäiriö asioista ei ole kokemusta

Me sovimme jo lainanhakuvaiheessa, että viitekorkoa voi vaihtaa maksutta koska tahansa eikä viitekoron vaihto vaikuta lainan marginaaliin.

mitään kuluja. Niin ainakin sovittiin alunperin pankissa.Tuosta maksuhäiriöstä. Kirjoittelin siitä taannoin. Oli ihan omaa tyhmyyttä sattunut vahinko. 70€ Stockmannin tililtä jäänyt maksamatta :( Liittyy siihen korttien uusimiseen, luulin maksaneeni tilin tyhjiin ja sen jälkeen en enää korttia käyttänyt. Yksi pikkuinen erä oli vielä jäänyt tilille ja kun Stockalta tuli kesällä niitä mainoskirjeitä paljon (siihen tilimuutokseen liittyen) en enää availlut kuoria. :( Ihan omaa vika, eikä ollut kyse siitä, etteikö olisi ollut varaa maksaa.

ei ainakaan meillä vaikuttanut. Pankissa sanoivat, että uutta lainaa ei enää tällaisella marginaalilla saisi, mutta teille se on onneksi annettu jo aiemmin. Ja saimme vielä koron muutoksen primesta euriboriin puoleen hintaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat